Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Εσύ, τι θα άλλαζες στον κόσμο; Η νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger εμπνέει την κοινωνική αλλαγή

Η νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger με τίτλο “Pass the Mic” που μόλις ολοκληρώθηκε μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε όλα όσα θα θέλαμε να αλλάξουμε στον κόσμο.

Της Νικόλ Ζένιου

Με πρωταγωνιστές επώνυμες προσωπικότητες αλλά και το κοινό η νέα Fall 2021 καμπάνια της Tommy Hilfiger με τίτλο “Pass The Mic” που μόλις ολοκληρώθηκε, ενέπνευσε την κοινότητα να ενωθεί για κοινωνική αλλαγή.

Η καμπάνια υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν και να αλλάξουν τον κόσμο αξιοποιώντας ‘τη φωνή τους’. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Tommy Hilfiger “Κάθε φωνή έχει τη δύναμη να φωτίσει τον κόσμο”.

Διάβασε ακόμη – “Pass the Mic”: Όσα μοιράστηκαν μαζί μας οι επώνυμοι που συμμετείχαν στη νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger

Ένα υπέροχο και diverse group ανθρώπων που συμπεριλάμβανε επιδραστικές προσωπικότητες του νησιού, όπως είναι η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, η blogger Κατερίνα Βάσου, το μοντέλο Κρίστυ Αγαπίου, ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους και η ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου, απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα την εκπαίδευση αλλά και τη ψυχική υγεία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)

Το πιο πάνω επιλεγμένο mix από diverse ”φωνές” συμπλήρωσε η  ”φωνή” του κοινού που συμμετείχε ενεργά με τα δικά του σχόλια κάτω από τα posts των πρωταγωνιστών που αναρτήθηκαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο Instagram account της Madame Figaro. To κοινό εστίασε στο περιβάλλον, στη μείωση ρύπων αλλά επίσης τόνισε τη σημασία της αλληλοβοήθειας.

Οι ερωτήσεις

Εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά, κάθε πρωταγωνιστής της καμπάνιας, ενέπνεε το κοινό δίνοντας τους το μικρόφωνο με ερωτήσεις όπως: Aν είχες τη δύναμη να αλλάξεις κάτι στον κόσμο, τι θα ήταν αυτό;, Εσύ τι κάνεις έτσι ώστε να ζεις με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής;, Τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο δρόμο για μια καλύτερη ψυχική υγεία;, Εσύ, αν μπορούσες να σώσεις τον κόσμο από κάτι, τι θα ήταν αυτό;

Η καμπάνια ξεκίνησε τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου. Ακολουθούν οι απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές και το κοινό που συμμετείχαν.

Οι πρωταγωνιστές

Άντρη Καραντώνη

“Μέσα από την πανδημία έχουμε καταλάβει και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα στη ζωή μας δεν είναι δεδομένο! Εγώ προσωπικά βιώνοντας όλο αυτό και βλέποντας αγαπημενα μου πρόσωπα να παλεύουν για τη ζωή τους έτσι ξαφνικά, θα ήθελα πραγματικά αν είχα τη δύναμη να αλλάξω κάτι στον κόσμο, να έχουμε όλοι μικροί και μεγάλοι την υγεια μας!”

Κατερίνα Βάσου

“Αυτό που κάνω και καταφέρνω να ζω με ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής είναι να…βάζω τα δυνατά μου! Να προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με βάση τις δικές μου δυνατότητες χωρίς να στοχεύω στο τέλειο. Ο πλανήτης μας δεν χρειάζεται μια χούφτα ανθρώπων να ζει με τον ιδανικό βιώσιμο τρόπο ζωής. Χρειάζεται όλοι μας να προσπαθούμε έστω κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε τέλεια.”

Κρίστη Αγαπίου

“Αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο δρόμο για μια καλύτερη ψυχική υγεία είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είμαστε.”

Προκόπης Αγαθοκλέους

“Αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη είναι, να συμπεριφερθούμε σε ό,τι μας περιβάλλει με εκτίμηση για την προσωρινή φιλοξενία και σεβασμό προς τους επόμενους φιλοξενούμενους.”

Χαριτίνη Ηλιάδου

“Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο αυτό, θα άλλαζα την εκπαίδευση. Όλα ξεκινάνε και όλα καταλήγουν εκεί για εμένα.”

Οι απαντήσεις του κοινού κάτω από τα posts των πρωταγωνιστών:

“Υπέροχη καμπάνια. Η ανακύκλωση, να μειώσουμε τα απόβλητα και τη χρήση πλαστικών. Και να βουρτσίζουμε τα δόντια με τη βρύση κλειστή για εξοικονόμηση νερού.”

“Να κάνουμε περισσότερη χρήση του ποδηλάτου.”

“Μέσα στην πανδημία, αντιληφθήκαμε το ποσό σημαντική είναι η υγεία μας! Εγώ θα άλλαζα τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι, δηλαδή μέσα από τις δυσκολίες να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν! Για τώρα και για πάντα το πιο σημαντικό είναι η Αλληλοβοήθεια!”

“Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για μια καλύτερη ψυχική υγεία είναι να είμαστε πιο ευγενική προς τους συνάνθρωπους μας. Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο καθένας μας κουβαλάει τον δικό του σταυρό και να τον αντιμετωπίζουμε με λίγο περισσότερη καλοσύνη.”

“Και αν τα παιδιά μάθαιναν κυρίως να αγαπάνε τον εαυτό τους γιατί η αγάπη ξεκινάει από μέσα μας και μετά απλώνεται σε όλο τον κόσμο! Πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας τότε! Και αν στο σχολείο δεν υπήρχαν καλοί και κακοί μαθητές, αλλά μαθητές με διαφορετικά ταλέντα, κλίσεις σε διαφορετικά αντικείμενα όπου στο σχολείο θα ανακάλυπταν αυτό το ταλέντο και θα το αναδείκνυαν στο παιδί! Έτσι θα είχαμε ενήλικες με λιγότερα απωθημένα και παιδικά τραύματα και ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα καλύτερος.”

“Να μην αφήνουμε το νερό να τρέχει άσκοπα όταν δεν είναι απαραίτητο.”

“Να μάθουμε να κάνουμε σωστή ανακύκλωση. Βάζοντας τα σκουπίδια μέσα στους κάδους.”

“Παιδεία – αυτό είναι το πιο σημαντικό, και θα πρέπει να την αποκτήσουμε όλοι.”

“To σύστημα “διαχωρίζω και κερδίζω” να εφαρμοστεί σε όλη την Κύπρο.”

Σχετικά με τη συλλογή FW21:

Η καμπάνια “Pass the Mic” παρουσιάζει τη νέα Fall 2021 TOMMY HILFIGER συλλογή η οποία περιλαμβάνει statement κομμάτια από τα archive του brand και συνδυάζει μοντέρνες prep λεπτομέρειες και εμβληματικά σχέδια. Συνεχίζοντας την αποστολή βιωσιμότητας υπό την ομπρέλα “Fashion That Wastes Nothing and Welcomes All”, η συλλογή αξιοποιεί sustainable μεθόδους παραγωγής και υλικά.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο

Video credits: @tommyhilfiger

Διάβασε ακόμη