Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Estée Lauder Companies: Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού

O όμιλος Estée Lauder Companies και η Estée Lauder Cyprus θα πραγματοποιήσουν και φέτος τον Οκτώβριο την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοινωνικού αντικτύπου του ομίλου, που υποστηρίζει πάνω από 60 οργανισμούς διεθνώς, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από $99 εκατομμύρια παγκοσμίως, υποστηρίζοντας την ιατρική έρευνα σε όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικά προγράμματα και ιατρικές υπηρεσίες.

Η ελληνική πρωτοβουλία της Estée Lauder με το εμβληματικό Pink Ribbon Bracelet, από το 2005 που ξεκίνησε και έχει γίνει πλέον θεσμός, έχει μοναδικό στόχο την υποστήριξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Το βραχιόλι που φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas, έχει καθιερωθεί σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ως σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου, λαμβάνοντας κάθε χρόνο εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό.

Η φετινή καμπάνια ευαισθητοποίησης της γνωστής εταιρείας καλλυντικών θα έχει ως πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα περάσει το σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες:

«Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους».

Τα έσοδα από την πώληση του νέου βραχιολιού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου, στα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Europa Donna Κύπρου.

Διάβασε ακόμη