Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (27/02 – 5/03)

Το άγγιγμα της τύχης.

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινά και ελπίζω όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, λίγο ή πολύ, να αδράξατε τις ευκαιρίες της προηγούμενης εβδομάδας. Εάν αυτό δεν συνέβη, τότε εύχομαι να μπορέσατε να χειριστείτε σωστά τις δυσκολίες και να τις στρέψατε υπέρ σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και δίνει στην αγάπη μία απόχρωση φλογερή. Είμαστε όλοι ακόμα κάτω από την επιρροή της και νιώθουμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον έρωτα με έναν τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο.

Μας κάνει ακόμα να νομίζουμε ότι είμαστε αλώβητοι, αλλά αλίμονο σε εκείνον που νομίζει ότι είναι πιο δυνατός από τον έρωτα. Αυτήν την εβδομάδα θα καταλάβουμε ότι κανείς μας δεν είναι άτρωτος στον γιο της Αφροδίτης και ότι όταν η καρδιά διατάζει εμείς ό,τι κι αν λέμε στους άλλους και όσο κι αν θέλουμε να φανούμε δυνατοί, τελικά πάντα την ακολουθούμε.

Ποτέ δεν είναι αργά για να θεραπεύσουμε την ψυχή μας από παλιές πληγές και τραύματα. Ποτέ δεν είναι αργά για να εξελιχθούμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω στην ζωή μας. Να κάνουμε εκείνο το βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην ευτυχία, την ηρεμία και την πληρότητα που μόνο η αγάπη μπορεί να χαρίσει. Πρέπει να είμαστε όμως ικανοί να κοιτάξουμε κατάματα την ψυχή μας. Να είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στον έρωτα αφού έχουμε πρώτα αφήσει πίσω μας ένα ένα όλα τα βαρίδια που μας κρατάνε αλυσοδεμένους στο παρελθόν. Και κυρίως να έχουμε την ψυχική δύναμη να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.

Αυτήν την εβδομάδα όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε την εύνοια της τύχης. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία σε όψη συνόδου στις 2 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού. Οι δύο ευεργέτες πλανήτες, οι πλανήτες της τύχης και της εύνοιας, θα συναντηθούν για λίγο, αλλά θα χαρίσουν σε όλους μία ευκαιρία.

Αυτή η σύνοδος προμηνύει αγάπη και χρήμα, αρμονία και ευτυχία. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη των καλών πράξεών σας και της σκληρής δουλειάς σας. Θα δείτε ότι θα ελκύετε εύκολα όμορφα πράγματα και καταστάσεις και θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για επιτυχία και κέρδη σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες διελεύσεις για να ερωτευτείτε. Η όψη αυτή κρατά λίγο. Τα αποτελέσματά της όμως και η διάρκειά τους εξαρτώνται μόνο από το πως εσείς θα διαχειριστείτε την τύχη.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριοί, η αρχή της εβδομάδας σάς βρίσκει να έχετε πολλές υποχρεώσεις, να πρέπει να κάνετε πολλές μετακινήσεις και να δείτε πολλά πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να κουράσει εσάς τους φλογερούς Κριούς και να σας κάνει οξύθυμους και έτοιμους για διενέξεις, με αποτέλεσμα οι μεν δεσμευμένοι να δώσετε λάθος εντυπώσεις στον άνθρωπό σας, οι δε ελεύθεροι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ίσως οι αιτίες του εκνευρισμού αυτού να μην είναι τόσο σοβαρές από μόνες τους. Μπορεί οι εκρήξεις σας να οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα τα οποία στην αρχή της εβδομάδας γυρνάνε πίσω στο μυαλό σας και σας πνίγουν. Στο πλαίσιο που αυτό μπορεί να αφορά και την ερωτική σας σχέση θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Πιθανοί λόγοι μπορεί να είναι οι συγγενείς σας, κυρίως γυναικεία πρόσωπα, κάποιο ματαιωμένο ταξίδι ή διαφωνίες που αφορούν τις καθημερινές σας συνήθειες.

Μήπως έρχονται στην επιφάνεια τώρα κάποια παλιά απραγματοποίητα όνειρά σας; Μην απομακρύνεστε από τον άνθρωπό σας γιατί όλα τα παραπάνω είναι παροδικά. Ήδη στα μισά της εβδομάδας να έχετε περισσότερη ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια στην θαλπωρή του σπιτιού σας και να λύσετε τις διαφορές με τον άνθρωπό σας, στο βαθμό που η δύσκολη καθημερινότητα σας το επιτρέπει.

Κάποιοι από τους ελεύθερους ίσως αυτήν την εβδομάδα να νιώσουν μοναξιά και ανασφάλεια. Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε ερωτικό σύντροφο με μόνο κριτήριο να νιώσετε συντροφικότητα. Προτιμότερο να επιλέξετε τον δρόμο της αυτογνωσίας και να κάνετε μία βαθιά βουτιά στο βάθος της ψυχής σας για να καταλάβετε τι στα αλήθεια χρειάζεστε.

Η εβδομάδα ρίχνει μία άκρως ερωτική αυλαία για εσάς. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να φροντίσετε τον σύντροφό σας και μεταξύ σας θα υπάρχει ένα κλίμα αγάπης, τρυφερότητας, αλλά και πάθους. Οι ελεύθεροι δέχεστε μεγάλη εύνοια για νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται καθόλου να ερωτευτείτε. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος παρελθοντικές πληγές και να είστε έτοιμοι για γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αρχή της εβδομάδας σάς βρίσκει να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στα σκαμπανεβάσματα της οικονομικής σας κατάστασης. Αναθεωρείτε το σύστημα αξιών σας και αμφισβητείτε τις δυνατότητές σας. Μπορεί λοιπόν να εμφανιστείτε επιθετικοί στον φιλικό σας περίγυρο και στον σύντροφό σας, καθώς στον τελευταίο μπορεί να καταλογίζετε ευθύνες για τις όποιες οικονομικές δυσκολίες. Ηρεμήστε! Τα άστρα δεν τα βλέπουν όλα τόσο δύσκολα!

Απεναντίας, αν προσπεράσετε τον εκνευρισμό σας, θα έχετε την δυνατότητα, οι δεσμευμένοι, να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σας. Προσοχή να μην γίνετε κτητικοί και ζηλιάρηδες στα πλαίσια της προσπάθειας να καλμάρετε την ανασφάλειά σας. Αυτές τις μέρες ενδείκνυται να περάσετε όμορφες στιγμές σαν ζευγάρι μαζί με φίλους. Οι ελεύθεροι έχετε μεγάλη εύνοια για νέες γνωριμίες. Μάλιστα, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την Νέα Σελήνη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτείτε. Περιορίστε λοιπόν την ένταση που προκύπτει λόγω κυρίως της οικονομικής και εργασιακής ανασφάλειας· ο άνθρωπός σας και οι φίλοι σας είναι δυνατοί σύμμαχοι και βοηθοί.

Προχωρώντας στην εβδομάδα θα δείτε ότι έχετε να περιμένετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και θα το δείτε και σαν καλό φίλο. Στα μισά της εβδομάδας, δώστε προσοχή σε μία μεγάλη εύνοια που δέχεστε και που αφορά μία αρκετά εσωτερική διαδικασία. Έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με βαθιά και μυστικά κομμάτια του εαυτού σας. Δεν θα υποκύψετε στους φόβους σας. Αντίθετα, θα νιώσετε προστατευμένοι ακόμα και απέναντι σε κρυφούς εχθρούς.

Οι ελεύθεροι έχετε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες είτε μέσω του ευρύτερου εργασιακά χώρου είτε μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να δείτε ερωτικά κάποιον φίλο σας, όπως επίσης να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο κύρους το οποίο μπορεί να ζει σε διαφορετική χώρα από την δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμοι, στην αρχή της εβδομάδας κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σάς βαραίνουν και μπορεί και να σας προβληματίζουν. Πιθανό επίσης να νιώθετε ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση ο ρόλος σας μέσα στην οικογένειά σας. Μήπως θεωρείτε ότι ο σύντροφός σας δεν αναγνωρίζει το έργο σας και την προσφορά σας;

Όπως και να έχει, προσπαθείτε να αποδείξετε πράγματα κυρίως στον εαυτό σας. Οι κινήσεις σας είναι σπασμωδικές, προκαλείτε και φέρνετε σε δύσκολη θέση τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ παράλληλα νιώθετε πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας γιατί προσπαθείτε να κρύψετε την ανασφάλειά σας. Κάτι σας απασχολεί, κάτι δεν σας αφήνει να χαρείτε. Είναι το παρελθόν σας; Ανησυχείτε ότι κάποιες οικονομικές δυσκολίες δικές σας στέκονται εμπόδιο στο να χαρείτε ερωτικά;

Χαλαρώστε και μην αφήσετε τις όποιες δυσκολίες να σας τρομάξουν. Στα μέσα της εβδομάδας, αν νικήσετε τους φόβους σας, θα δείτε ότι στην ουσία τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί. Ζητάτε να πάρετε και να δώσετε αγάπη. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε στιγμές αρμονίας, ηρεμίας και τρυφερότητας. Θα είστε μαζί με το ταίρι σας κοινωνικοί και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Πολύ πιθανό να νιώσετε πως σας δένουν κοινές ιδέες και ιδανικά και δεν αποκλείεται επίσης να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Οι ελεύθεροι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε τώρα και σίγουρα θα έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις φίλων γιατί πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα μία σχέση η οποία θα σας συγκινήσει και θα σας δώσει συναισθηματική ισορροπία και αισιοδοξία και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Η διάρκειά της είναι αμφίβολη, ωστόσο δώστε μία ευκαιρία αν τώρα παρουσιαστεί κάτι νέο στην ζωή σας.

Το τέλος της εβδομάδας ενδείκνυται να είστε με τον σύντροφό σας, τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δεχτείτε, μαζί με τον αγαπημένο σας, φίλους στο σπίτι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Οι ελεύθεροι, από την άλλη, προτιμήστε να χαλαρώσετε με δικούς σας ανθρώπους και συγγενείς παρά να κυνηγήσετε τον έρωτα στο κλείσιμο της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνοι, από την μία θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να οργανώσετε διαφορετικά τη ζωή σας, καθώς φαίνεται ότι ψάχνετε να βρείτε ή να δημιουργήσετε έναν λόγο για να ζείτε. Από την άλλη αισθάνεστε μπερδεμένοι γιατί νιώθετε ότι για κάποιο λόγο έχετε χάσει τον “προσανατολισμό” σας. Έτσι, κάπως μουδιασμένα και κουμπωμένα, ξεκινά αυτή η εβδομάδα.

Βρίσκεστε ακόμα σε φάση εσωτερικής αναζήτησης και ενώ μάλλον γνωρίζετε ποιες είναι οι προσωπικές σας ελπίδες, τα όνειρα και οι προσδοκίες σας, δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να τα πραγματώσετε. Επειδή έχετε ακόμα την τάση να μπερδεύεστε και να εμπλέκεστε σε παρασκηνιακές και κρυφές καταστάσεις, εάν αυτές αφορούν την ερωτική σας σχέση, πρέπει να είστε προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Προσέξτε επίσης και αποφύγετε ξεσπάσματα, καβγάδες και εντάσεις με το ταίρι σας. Η ικανοποίηση των αναγκών σας δεν εξαρτάται άμεσα από τον σύντροφό σας. Ηρεμήστε και προτιμήστε συμβιβαστικές λύσεις.

Στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τα θέλω σας. Αν είστε σε μία σχέση στην οποία νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθηματική ή σεξουαλική ανταπόκριση, μην γίνετε γκρινιάρηδες και κουραστικοί. Αντ΄αυτού προτιμήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ρίξτε τους τόνους. Κυρίως μην ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και θέματα που ίσως υπάρχουν ανάμεσά σας.

Καθώς προχωρά η εβδομάδα, οι δεσμευμένοι, εφόσον έχετε διαχειριστεί σωστά την αρχική εσωτερική σας ένταση, επιδιώξτε ουσιαστική και ανοιχτή επικοινωνία με τον σύντροφό σας, ώστε να μην υπάρχει περιθώριο για μνησικακίες και απωθημένα επειδή κάτι δεν έχει εκφραστεί. Το πάθος και η σεξουαλικότητά σας αυξάνονται και θα έρθετε πιο κοντά.

Οι ελεύθεροι είστε δημοφιλείς και κερδίζετε άνετα βλέμματα και εντυπώσεις χάρη στην προσωπική γοητεία σας σε όποιον κύκλο και αν κινείστε. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για ερωτικές γνωριμίες με «υψηλά ιστάμενα» πρόσωπα, που έχουν δύναμη στα χέρια τους ή βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις και μπορούν να επηρεάσουν με κάποιον τρόπο θετικά την εργασιακή και κοινωνική εξέλιξή σας. Αναζητήστε το πρόσωπο αυτό στο εργασιακό και καθημερινό σας περιβάλλον ή μέσω κάποιας επαφής που μπορεί να έχετε με ειδικούς υγείας. Το τέλος της εβδομάδας βρίσκει δεσμευμένους κι ελεύθερους να έχουν καλή διάθεση και να νικούν ανασφάλειες περνώντας όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντες, η αρχή της εβδομάδας σάς βρίσκει να επιθυμείτε έντονα την ανανέωση στην ζωή σας μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο το οποίο μπορεί να αφορά μία δύσκολη οικονομική κατάσταση, θέματα με δάνεια και υποχρεώσεις. Για αυτόν τον λόγο αποτραβιέστε κάπως από τον κοινωνικό περίγυρο, αλλά όχι από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αντίθετα, ποθείτε να έρθετε πιο κοντά ερωτικά με τον σύντροφό σας.

Θέλετε να ταυτιστείτε με τον άνθρωπό σας και μπορεί να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα για την σχέση σας την ανταλλαγή απόψεων και το ότι μοιράζεστε τα ίδια κοινωνικά ιδανικά. Αν πάλι δεν συμφωνείτε απόλυτα, θα είστε τόσο ορμητικοί που μπορεί να έρθετε σε κάποια αντιπαράθεση. Οι ελεύθεροι μπορεί να ενθουσιαστείτε με κάποιο πρόσωπο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Οι δεσμευμένοι που έχετε κάποια αγκάθια στην σχέση σας μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να νιώσετε ότι η αγάπη αυτή σας αποστραγγίζει την ενέργειά σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Ηρεμήστε προτού αποφασίσετε να θέσετε τέρμα, καθώς κάποια από τα προβλήματα που εντοπίζετε τώρα μπορεί να είναι προϊόντα της φαντασίας ή της ανασφάλειάς σας. Επενδύστε λοιπόν στην καλή επικοινωνία, γιατί οι σχέσεις με γερά θεμέλια τώρα θα είναι ουσιαστικές.

Οι ελεύθεροι κινητοποιείστε σε δραστηριότητες που διευρύνουν και επεκτείνουν την γνώση σας για τη ζωή και της προσδίδουν ένα καινούριο νόημα. Γίνεστε εξωστρεφείς και γοητευτικοί, ιδιαίτερα κοινωνικοί και ελκυστικοί και δεν αποκλείεται καθόλου να ερωτευτείτε κάποιον με διαφορετική από την δική σας εθνικότητα· ή κάποιον ο οποίος θα σας δώσει νέα πνοή και όραμα για την ζωή και θα σας ανοίξει τους πνευματικούς ορίζοντες.

Οι δεσμευμένοι θέλετε να προσφέρετε περισσότερες υλικές παροχές στη σχέση σας και προσπαθείτε μέσω εργασιακών κινήσεων να δώσετε στον άνθρωπό σας περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση. Προσεξτε μόνο μήπως δεν μοιράζεστε μαζί του τις σκέψεις σας. Η παγίδα είναι ότι μπορεί να φανείτε απόμακροι και ψυχροί. Θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο από την στιγμή που ποθείτε μία νέα ανανεωμένη ζωή μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αρχή της εβδομάδας σάς βρίσκει, Παρθένοι, σε μία κατάσταση όπου επιθυμείτε έντονα να εξυγιάνετε τον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και ιδιαίτερα των ερωτικών. Σας απασχολούν όμως έντονα και οι συνεργασίες σας. Η εργασία σας λοιπόν και ίσως μία αβεβαιότητα σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή δημιουργούν απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να νοσταλγήσετε παρελθοντικές περιόδους της ζωής σας, οι οποίες χαρακτηρίζονταν από επαγγελματική επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην δουλειά σας.

Ο λόγος είναι ότι αποφεύγετε να φέρετε στην επιφάνεια θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει και αφορούν κάποια δυσλειτουργία στη σχέση και στον γάμο σας. Σας προβληματίζουν η στάση και η συμπεριφορά η δική σας, όπως και της σχέσης σας, το πώς συνυπάρχετε συναισθηματικά ως ζευγάρι, αλλά και το πώς μοιράζεστε τα υλικά αγαθά.

Οι ελεύθεροι θέλετε να αισθανθείτε την συναισθηματική οικειότητα και αυξάνεται η σεξουαλική σας επιθυμία. Προσελκύετε άτομα που παρουσιάζουν μυστήριο, έχουν έντονο μαγνητισμό και ένα αδιόρατο στοιχείο πρόκλησης. Πιθανούς μελλοντικούς συντρόφους μπορεί να συναντήσετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά κυρίως μέσω συνεργασιών ή χώρων τους οποίους επισκέπτεστε καθημερινά και μπορεί να αφορούν και την σωματική σας ευεξία όπως γυμναστήρια.

Προχωρώντας η εβδομάδα, θα είστε πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε την καρδιά σας ναι να ψάξετε λύσεις για ό,τι μπορεί να βασανίζει τη σχέση σας. Μπορεί να βρεθεί μία λύση από κοινού με τον άνθρωπό σας για κάποια οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που σας ταλαιπώρησαν. Θα νιώσετε στοργικοί, με μεγάλα συναισθήματα και οι μεν δεσμευμένοι θα αισθανθείτε γενναιόδωροι με τον άνθρωπό σας, οι δε ελεύθεροι με το αντικείμενο του πόθου σας. Οι τελευταίοι, μάλιστα, αν ξεκινήσετε μία σχέση τώρα, έχετε τις περγαμηνές να την εξελίξετε σε μία σταθερή σχέση που θα έχει μεγάλη επίδραση στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγοί, στην αρχή της εβδομάδας νιώθετε κάπως κουρασμένοι από την καθημερινότητά σας. Μήπως η εργασία σας σάς απορροφά όλη σας την ενέργεια; Μήπως έχουν προκύψει θέματα γραφειοκρατικά που σας κουράζουν ή ακόμη και κάποια θέματα υγείας δικών σας ατόμων που σας προβληματίζουν; Γεγονός μένει ότι θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά.

Νοσταλγείτε παρελθοντικές περιόδους της ζωής σας, οι οποίες ήταν, από κάθε άποψη, καλύτερες για εσάς και εργασιακά και συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να αφιερώσετε χρόνο στην δουλειά σας, λόγω μοναξιάς στους υπόλοιπους τομείς της ζωής και επειδή ο τομέας της καριέρας μοιάζει να είναι ο μοναδικός τομέας που σας προσφέρει ασφάλεια και καλύπτει διαφόρων ειδών εσωτερικά κενά σας.

Κάτι στερεί την χαρά από εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, παρόλο που η περίοδος δεν είναι συννεφιασμένη για όσους έχουν μία σχέση με γερά θεμέλια. Μπορεί να μην έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε ή οι ευκαιρίες για διασκέδαση να είναι περιορισμένες και να νιώθετε έλλειψη ενθουσιασμού. Χαλαρώστε, τα άστρα δεν τα βλέπουν όλα τόσο δύσκολα. Αντίθετα, διανύετε μία όμορφη περίοδο η οποία φέρνει οφέλη και ευκαιρίες μέσα από τον σύντροφο και τον γάμο σας. Για όσους έχετε μια σχέση μπορεί τώρα να την επισημοποιήσετε και όσοι έχετε βρει το άλλο σας μισό μπορεί αυτήν την εβδομάδα να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να παντρευτείτε.

Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έχετε αισιοδοξία και ανάλαφρη διάθεση και θα θέλετε να ερωτευτείτε κάποιον για τις ιδέες του. Ο έρωτας δεν θα ξεγλιστρήσει τώρα μέσα από τα χέρια σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε νέες σχέσεις . Κάποιοι από εσάς μπορεί, χάρη σε μία νέα γνωριμία, να ξεπεράσετε μία ερωτική πληγή του παρελθόντος.

Στο τέλος της εβδομάδας μην αρνηθείτε να βγείτε με φίλους και μην αμελήσετε μία δραστηριότητα που κάνετε, όχι μόνο επειδή γενικά αυτό θα σας κάνει καλό, αλλά επειδή είναι πολύ πιθανό κάπως έτσι να κάνετε μία όμορφη γνωριμία. Μην απορρίψετε επίσης γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή μην βιαστείτε να αποκρούσετε προτάσεις για κοινή έξοδο με κάποιον από τον εργασιακό σας χώρο. Πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος σύντροφός σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιοί, ξεκινώντας η εβδομάδα σας βρίσκει να έχετε μία μελαγχολική διάθεση και να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση στασιμότητας. Παρόλο που θέλετε μέσα σας να διασκεδάσετε, να νιώσετε πιο ανέμελοι και να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας το επιτρέπουν.

Κάποιοι από τους δεσμευμένους έχετε ανοιχτά θέματα στη σχέση σας και μπορεί αυτή την εβδομάδα να θελήσετε να συζητήσετε με τον άνθρωπό σας. Ίσως για κάποιους τα θέματα αυτά να έχουν να κάνουν με την σεξουαλική πλευρά της σχέσης σας. Μπορεί πάλι να δέχεστε καταπίεση ή να είστε εσείς που έχετε κτητικά συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σας. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για να το τέλος μίας σχέσης, πόσο μάλλον αν αγαπάτε τον άνθρωπό σας.

Από την άλλη, όσοι έχετε ήδη δώσει πολλές ευκαιρίες, μπορεί να μην μπορείτε άλλο να κλείσετε τα μάτια μπροστά σε ασυμβίβαστες διαφορές ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Να είστε σίγουροι ότι δεν διαλύετε μία σχέση απλά και μόνο επειδή τώρα έχετε μεγάλη ανάγκη να σπάσετε τα δεσμά για να νιώσετε ελεύθερος. Για τον ίδιο πάντα λόγο μην υποκύψετε σε κρυφές σχέσεις παρασυρμένοι μόνο από το εφήμερο πάθος.

Οι ελεύθεροι Σκορπιοί υποκύπτετε στην ανάγκη να νιώσετε ερωτική συγκίνηση και χαρά και έχετε μεγάλη ερωτική επιθυμία. Αναζητάτε τον ενθουσιασμό και τις δυνατές συγκινήσεις αλλά ελκύετε ανθρώπους που δεν έχουν συναισθηματική σταθερότητα. Μεγάλη ερωτική εύνοια μπορεί να προκύψει στον χώρο της εργασίας. Νέες σχέσεις αυτήν την εβδομάδα ενώ αρχικά θα νιώσετε ότι σας προσφέρουν ενθουσιασμό και συναρπαστικές συγκινήσεις, μπορεί να καταλήξουν γρήγορα να είναι ασταθείς.

Στο τέλος της εβδομάδας, είτε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι, αφιερώστε χρόνο στο σπίτι σας, προσπαθήστε να ομορφύνετε το περιβάλλον σας και περάστε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Διασκεδάστε και χαλαρώστε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν έχετε παιδιά, αφιερώστε τους χρόνο και σας υπόσχομαι ότι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα νιώσετε γαλήνη και ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στην αρχή της εβδομάδας, Τοξότες, η ανάγκη σας για συντροφικότητα εκτοξεύεται στα ύψη. Σας απωθεί η μοναξιά και θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στην συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά και κοντά στην οικογένειά σας γενικότερα. Κάτι όμως σας κάνει μελαγχολικούς. Κάποιοι αναπολείτε το παρελθόν, ίσως έναν παλιό έρωτα ή μία περίοδο που νομίζετε ότι ήσασταν πιο ευτυχισμένοι.

Αντί να μελαγχολείτε, συγκεντρωθείτε στην ευτυχία που έχετε μπροστά στα μάτια σας και μέσα στα χέρια σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας να κάνετε ίσως ένα σύντομο ταξίδι, εάν το επιτρέπουν οι εργασίες σας και να ανανεώσετε την αγάπη σας. Εκδηλώνετε χωρίς δισταγμό την αγάπη σας για το ταίρι σας, αλλά επιθυμείτε και την δική του αφοσίωση στο πρόσωπό σας και την σχέση σας.

Βγείτε μαζί και διασκεδάστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές, καθώς αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί. Η καθημερινότητά σας μπορεί να έχει έντονα σκαμπανεβάσματα, όπως επίσης έντονη αστάθεια μπορεί να προκύπτει και στην εργασία σας. Ωστόσο, σε όλο αυτό, έχετε το ταίρι σας δίπλα σας και όχι απέναντί σας. Βγείτε με κοινούς φίλους και κοινωνικοποιηθείτε· θα περάσετε όμορφα μαζί. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσετε να αποκτήσετε μαζί ένα παιδί.

Για τους ελεύθερους Τοξότες η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες και χάρη στην γοητεία σας θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Επειδή όλη αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική και για ευχάριστες κοινωνικές στιγμές και υπόσχεται τύχη και έυνοια, σίγουρα κάπου εκεί έξω θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Το μόνο αγκάθι και για τους δεσμευμένους και για τους ελεύθερους είναι κάποια θέματα που ίσως προκύψουν σε σχέση με την πατρική σας οικογένεια ή έναν από τους δυο σας γονείς τα οποία όμως είναι παροδικά.

Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει κυριολεκτικά να έχετε μία πολύ καλή διάθεση. Έρωτας, αγάπη, τύχη και εύνοια θα είναι σύμμαχοί σας. Όσοι θέλετε να απολαύσετε την χαρά του έρωτα χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, σίγουρα θα έχετε άφθονες ευκαιρίες. Απλά να είστε προσεκτικοί και ξεκάθαροι για να μην δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις σε όσους πέσουν θύματα της γοητείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκεροι, για άλλη μια φορά επικεντρώνετε την προσοχή σας σε εργασιακά θέματα. Ανησυχείτε υπερβολικά για το επάγγελμά σας ή για πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής. Για εσάς η εργασία θεωρητικά θα έπρεπε να προσφέρει ασφάλεια, αλλά τώρα βιώνετε μια μεταβλητότητα σε αυτά τα ζητήματα. Προσέξτε γιατί μπορεί να γίνετε αντιπαθητικοί ή να θεωρηθείτε αλαζόνες.

Βαλβίδα αποσυμπίεσης θα σας προσφέρει η οικογένειά σας και, για τους δεσμευμένους, το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε καταφύγιο στην ζεστασιά του σπιτιού σας και όχι μόνο να δεχθείτε την φροντίδα του αγαπημένου σας αλλά και να του την προσφέρετε απλόχερα. Καθώς προχωρά η εβδομάδα θα νιώσετε ότι έρχεστε ακόμα πιο κοντά ερωτικά με τον άνθρωπό σας. Μιλάτε μαζί του για όλα όσα σας απασχολούν και μοιράζεστε ακόμα και τις οικονομικές σας ανησυχίες ή τα οικονομικά πλάνα που έχετε για το μέλλον σας.

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι νιώθετε κι εσείς την πίεση της καθημερινότητας να σας βαραίνει, αλλά είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε στις εργασιακές σας υποθέσεις και να έχετε οικονομικά οφέλη. Ανεβάζετε ρυθμούς και δίνετε την ενέργεια σας στον εργασιακό στίβο. Ακόμα κι αν τώρα είστε θελκτικοί κι έχετε θαυμαστές, δύσκολα θα το παρατηρήσετε. Δεν σας συγκινεί ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα.

Τη δύναμη που χρειάζεστε την παίρνετε από την οικογένειά σας, τους γονείς σας και τα αδέρφια σας και από πολύ στενούς σας φίλους. Στον έρωτα θέλετε τώρα αντισυμβατικές σχέσεις που να σας παρέχουν το αίσθημα ελευθερίας. Μπορεί να προσελκύσετε άτομα πλάι σας με ευκολία, αλλά πολύ σύντομα μπορεί να χωρίσετε ξαφνικά και απότομα. Πάρτε προς το παρόν τον χρόνο σας και συγκεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει για να νιώσετε καλά αυτήν την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόοι μου, στην αρχή της εβδομάδας εστιάζεστε στην οικονομική σας κατάσταση, στο γενικότερο σύστημα αξιών σας αλλά και στην εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Ξεκινά για εσάς μία διαδικασία αυτοαξιολόγησης η οποία έρχεται σε κόντρα με την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση, αλλά και με την θέλησή σας να τραβήξετε τους προβολείς πάνω σας. Θέλετε να ερωτευτείτε. Θέλετε να ενθουσιαστείτε συναισθηματικά χάρη σε κάποιον νέο έρωτα, μπορεί ακόμα και να συνειδητοποιήσετε ότι ο έρωτας είναι αυτό που πραγματικά χρειαζεστε. Άρα τι σας κρατά πίσω; Μήπως δικές σας ανασφάλειες; Μήπως παρελθοντικές πληγές; Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν, μην το αφήνετε να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία σας.

Ζείτε μία περίοδο όπου εστιάζεστε στον εαυτό σας, δίνοντας σημασία στις εμπειρίες σας και τα μαθήματα του παρελθόντος. Συγκεντρώνεστε σε εσάς για να μπορέσετε στο τέλος να βγείτε πιο δυνατοί και αλλαγμένοι. Σε πιο πρακτικά θέματα, την εσωτερική αυτή διεργασία που ζείτε την βιώνετε θετικά στα εργασιακά σας θέματα και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αλλά αντλείτε δύναμη από το γεγονός ότι προσπαθείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Οι δεσμευμένοι ζείτε ήσυχες στιγμές με τον σύντροφό σας χωρίς αναταραχές και προβλήματα. Το ταίρι σας είναι σημαντικό για εσάς και του εκφράζετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας. Έχετε καλή επικοινωνία μαζί του, νιώθετε ότι διεγείρει τη σκέψη σας και συνδέεστε μαζί του διανοητικά μέσα από συζητήσεις. Σαν ζευγάρι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μεγάλη κοινωνικότητα. Μπορεί μαζί να δείτε συγγενείς σας ή να κάνετε σύντομες ευχάριστες μετακινήσεις.

Οι ελεύθεροι μαγνητίζετε τα βλέμματα με την εξωτερική σας εμφάνιση. Έχετε έντονη αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα γίνετε αποδέκτες θαυμασμού αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν ανταποκρίνεστε στο ερωτικό παιχνίδι, αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχετε ευκαιρίες ή διάθεση. Απεναντίας, ευκαιρίες θα προκύψουν είτε από τον χώρο της εργασίας είτε μέσω γνωριμιών που μπορεί να κάνετε μέσω των αδερφών σας ή πολύ δικών σας προσώπων. Το ότι δεν προχωράτε παρακάτω μάλλον έχει να κάνει με το ότι καλείστε να αντιμετωπίσετε κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας που μπορεί να νομίζατε ότι είχατε αντιμετωπίσει και λύσει στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύες, η εβδομάδα σάς βρίσκει εσωστρεφείς με την έννοια ότι νιώθετε την ανάγκη να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας. Αναπολείτε το παρελθόν σας και αναζητάτε δικαιολογίες σε οικογενειακές σας υποχρεώσεις σας και στο σπίτι σας για να μην έρθετε σε επαφή με παλιά τραύματα τα οποία μπορεί ακόμα να σας πονούν. Κρύβετε την ευάλωτη πλευρά σας πίσω από ένα επιβλητικό προσωπείο γιατί έτσι νιώθετε προστατευμένοι, όχι τόσο από τους άλλους, αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Μπορεί να θελήσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να αγοράσετε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας, ανεβάζοντας έτσι την διάθεσή σας. Γενικά αυτήν την εβδομάδα σάς απασχολούν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια και την απόκτηση αγαθών. Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αξιών όπου το χρήμα σχετίζεται και με την αίσθηση της αυτοαξίας και της αυτοεκτίμησης, μετράτε την προσωπική σας αξία με το πόσα χρήματα έχετε.

Οι δεσμευμένοι δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και η εντύπωση που δίνετε στο ταίρι σας είναι ότι δεν ενδιαφέρεστε ουσιαστικά για την σχέση σας. Μην απομακρύνεστε γιατί τώρα έχετε ανάγκη τον άνθρωπό σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε ότι θα βελτιωθεί η διάθεσή σας και θα έχετε ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Έχετε μεγάλη οικονομική εύνοια και δεν αποκλείεται να διαθέσετε κάποια χρήματα για το σπίτι σας με σκοπό να το ομορφύνετε.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες παρουσιάζεστε ευχάριστοι στο περιβάλλον σας και, αν αφεθείτε, θα δείτε ότι θα έχετε κατακτήσεις και επιτυχίες. Ο έρωτας κρύβεται για εσάς κάπου στο εργασιακό σας περιβάλλον ή ανάμεσα σε πρόσωπα με τα οποία έρχεστε σε επαφή συχνά μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Το αν θα προχωρήσετε ή όχι εξαρτάται από το για πόσο ακόμα θα σας επηρεάζει το παρελθόν σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη