Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (12-18/02)

Έρως ανίκατε μάχαν.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Και φτάσαμε αισίως στην εβδομάδα που όλοι οι ανά τον κόσμο ερωτευμένοι περιμένουν όλον τον χρόνο. Στην εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου! Δώρα, κάρτες, λουλούδια και ρομαντικά ραντεβού για τους δεσμευμένους και γλυκιά προσμονή για έναν νέο έρωτα για τους ελεύθερους.

Είναι όμως έτσι; Ελπίζω πως όχι και ας με συγχωρήσουν οι λάτρεις της εορτής αυτής. Χαίρομαι για όσους το ζούνε έτσι και το θεωρώ πολύ τρυφερό και ρομαντικό, αρκεί να είναι αγνά υποκινούμενο και όχι προϊόν καταιγισμού διαφημίσεων και ταινιών του Χόλιγουντ. Όπως και να έχει, αν δεν έχετε βρει ακόμα τον έρωτα της ζωής σας, να θυμάστε -και είναι αλήθεια- ότι δεν έφτασε ακόμα η στιγμή. Ο έρωτας δεν μας κλείνει ραντεβού και σίγουρα δεν μας ρωτά για το αν είμαστε έτοιμοι να μας χτυπήσει με τα βέλη του. Απολαύστε την ζωή σας σε όποια φάση και εάν βρίσκεστε και να θυμάστε ότι πάντα οι δεσμευμένοι ζηλεύουν τους ελεύθερους και οι ελεύθεροι τους δεσμευμένους. Κάποιος λόγος θα υπάρχει δεν νομίζετε;

Πάμε όμως να δούμε το πλανητικό σκηνικό που έχουν στήσει για την ερωτική μας ζωή οι πλανήτες αυτήν την και επισήμως ερωτική εβδομάδα.

Λες και συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, δώσανε τον έλεγχο στην θεά της αγάπης να σκηνοθετήσει τα γεγονότα των ημερών.

Στις 13 λοιπόν Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από την 26η μοίρα και 09΄του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα από την 26η μοίρα και 09΄ των Ιχθύων. Τι να πούμε για αυτήν την διέλευση; Θα τα πει όλα ο ρομαντισμός, η αγάπη και η τρυφερότητα που θα ενώσουν τις ψυχές και τα σώματα των ερωτευμένων. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι αφεθείτε στον έρωτα! Ευνοούνται οι Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Παρθένοι και λιγότερο οι Ταύροι και Σκορπιοί του Γ΄ δεκαημέρου.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο αιώνιος εραστής της Αφροδίτης, ο Άρης θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα στην 00η μοίρα και 46΄ του Υδροχόου. Σίγουρα θα ανάψει το πάθος αλλά και ο αγώνας ελέγχου ανάμεσα στους ερωτευμένους. Επειδή η ένωση αυτή θα ξυπνήσει και επιθετικά ένστικτα αλλά και βίαια ξεσπάσματα, οι ερωτευμένοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν προσεκτικά αυτήν την τόσο δυνατή ενέργεια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

Στις 15 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 16η μοίρα και 34΄του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Χείρωνα από την  16η μοίρα και 34΄του Χείρωνα. Με καθαρή σκέψη και ειλικρινή επικοινωνία κάποιοι θα έχουν ευκαιρίες να λύσουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να τους είχαν πικράνει στην αγάπη. Επηρεάζονται οι Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί και Λέοντες λιγότερο οι Τοξότες και Δίδυμοι του Β΄δεκαημέρου.

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 19η μοίρα και 16΄του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό από την 19η μοίρα και 16΄ του Ταύρου. Νευρικότητα και δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και ξαφνικά γεγονότα που ευνοούν την διάσπαση και όχι την ένωση, θα επηρεάσουν δύσκολα την ερωτική ζωή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του Β΄δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα στην 00η μοίρα και 51΄του Υδροχόου. Δυνατό πάθος και ανάγκη για ουσιαστική και βαθιά ερωτική δέσμευση από την μία, αλλά και ανάγκη ελέγχου, μυστικά και ζήλια είναι κάποια από τα όσα έντονα σκοτεινά γεγονότα μπορούν να περιμένουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄ δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ανάλαφρη διάθεση

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας ξεκινάει με ευκαιρίες να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις σας έναντι τρίτων, περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας αλλά και μία βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου. Η τελευταία θα έχει και θετικό αντίκτυπο στην οικογένεια αλλά και σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Οι καλύτερες οικονομικές συνθήκες θα ευνοήσουν και το συναισθηματικό δέσιμο με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, πέρα από τα ζητήματα οικονομικής φύσεως, που σαφώς αφορούν και εσάς, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να καταλάβετε πολλά για τον εαυτό σας και το πως συνδέεστε ερωτικά. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες από τον εργασιακό κυρίως χώρο ή με άτομα που έχουν άμεση σχέση με τον τομέα των οικονομικών.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τι ιδέες σας, να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς και να μπορέσετε έτσι να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για όσα σας απασχολούν. Σε πιο πρακτικό και χειροπιαστό κομμάτι, θα βρείτε φίλους, θα βγείτε περισσότερο έξω μαζί, θα συναντήσετε αδέρφια και στενούς συγγενείς. Επίσης σχεδόν σίγουρα θα έχετε από τα παραπάνω πρόσωπα ειδήσεις και νέα που θα σας χαροποιήσουν πολύ. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι πολύ ερωτικές. Έχουν όμως πολύ ευχάριστες εξελίξεις για εσάς για τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη. Επομένως αν γίνει κάποια γνωριμία, αυτή είναι πιθανόν να προκύψει μέσα από αυτούς τους κύκλους. Ίσως ερωτευτείτε κάποιον φίλο σας ή γίνετε καλοί φίλοι με κάποιον πρώην σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα σας φέρει απλόχερα ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Μάλλον θα υποδεχτείτε κοινούς φίλους στο σπίτι και οι βραδιές θα είναι τόσο όμορφες ανάμεσα σε όμορφες κουβέντες και διασκεδαστικές στιγμές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Με τον αγαπημένο σας η αγάπη θα τονωθεί ενώ θα κάνετε μαζί κάποια πλάνα για τις δραστηριότητες των παιδιών σας αν έχετε. Τώρα αν είστε ελεύθεροι οι καλύτερες στιγμές για ερωτικές γνωριμίες θα έρθουν λίγο μετά το ξεκίνημα της εβδομάδας. Εκεί μπορείτε να περιμένετε φλερτ και εξελίξεις με κάποιο άτομο ή από τον χώρο της εργασίας σας ή με κάποιον ο οποίος έχει μία καλή κοινωνική θέση. Εννοείται ότι η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη και ευχάριστη και για εσάς, όπως και για τους δεσμευμένους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Μα, ανήκετε όλοι σίγουρα στο ίδιο ζώδιο;

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες όλη σας η δύναμη και η ενέργεια επικεντρώνονται σε έναν στόχο: στην επαγγελματική σας ανέλιξη, αλλά και στην προβολή σας και την δημόσια εικόνα σας. Θα ριχτείτε ψυχή τε και σώματι σε αυτούς τους τομείς, στους οποίους προβλέπεται να έχετε σημαντικές εξελίξεις και νέες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Αυτή η ορμή μεταφέρεται και στην ερωτική σας σχέση. Σίγουρα θα υπάρξει έντονο πάθος, ενώ κάποιοι μπορεί να πάρετε απόφαση να παντρευτείτε και αυτός ο γάμος με κάποιον τρόπο θα έχει τρομακτική επίδραση στην φήμη σας και την προβολή σας. Όμως σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, θα κλυδωνιστούν από τα πολύ σημαντικά γεγονότα και μπορεί να διαλυθούν. Eλεύθεροι ετοιμαστείτε για σημαντικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. Θα έπρεπε να πω: προσδεθείτε! Θα πρέπει να περιμένετε παθιασμένες γνωριμίες σχεδόν σίγουρα με άτομα ανώτερα από εσάς ιεραρχικά μιλώντας. Έρωτες που θα ξεκινήσουν τώρα, θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδο. Μπορεί όμως να ξυπνήσουν σκοτεινά πάθη και ακραίες καταστάσεις για αυτό ας είστε προσεκτικοί.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα σκεφτείτε πολύ τις εξελίξεις και κυρίως το πως θέλετε να εξελιχθεί η επαγγελματική και ερωτική σας πορεία. Η λογική σας όμως θα έρθει σε διαφωνία με το συναίσθημά σας. Και στους δύο τομείς, μπορεί άλλα να λέτε και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι. Έτσι μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας, ενώ καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ούτε για την σχέση αλλά ούτε για τα παιδιά σας ή για το αν θα κάνετε ένα παιδί. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν ευνοούν ξεκινήματα νέων σχέσεων. Είστε ευερέθιστοι και νευρικοί ενώ απρόσμενα γεγονότα στην καριέρα θα σας αποσυντονίσουν, ενώ μπορεί να φανείτε είρωνες και ασταθείς στις επικοινωνίες σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αφεθείτε στην ενέργεια του έρωτα, οποίος μπορεί να σας ταξιδέψει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι δυό σας θα έρθετε κοντά σε ένα ψυχικό επίπεδο και μπορεί να κάνετε ουσιαστικές εκ βαθέων συζητήσεις. Είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μαζί, ίσως για να επισκεφτείτε φίλους που ζουν μακριά.  Όπως και να έχει ένα ταξίδι τώρα θα σας δώσει ευκαιρίας για πολύ σημαντικές στιγμές και θα σας κάνει να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον. Ελεύθεροι, ο έρωτας θα είναι λυτρωτικός για την ψυχή σας αυτές τις ημέρες. Αν πρόσφατα έχετε γνωρίσει κάποιον θα νιώσετε ήδη βαθιά ερωτευμένοι μαζί του. Αν πάλι ψάχνετε την αγάπη, αυτή μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου με τον οποίον σας χωρίζει γεωγραφική απόσταση. Από όπου και να προκύψει όμως, θα χαρακτηρίζεται από ταύτιση ψυχής και πνεύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Η αγάπη έρχεται από μακριά

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας θα έχει παθιασμένες αποχρώσεις. Σίγουρα θα υπάρξει τόνωση στο ερωτικό πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Μπορεί επίσης να υπάρξει μία μάλλον θετική μεταβολή στα εισοδήματα του συντρόφου σας η οποία με κάποιον τρόπο σχετίζεται με το εξωτερικό. Σχεδόν σίγουρα θα υπάρξει κάποιο γεγονός με ξένες χώρες, με εκπαίδευση ή νομικά ζητήματα, το οποίο θα έχει μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας σχέση. Εάν έχετε μεγάλα παιδιά, τότε από εκείνα πρέπει να αναμένετε κάποια πλάνα τους για ταξίδια, σπουδές ή έρωτες από μακριά. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες τα γεγονότα της καρδιάς δείχνουν προς μία και μόνη κατεύθυνση: μακριά. Mπορεί να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο από άλλο πολιτισμό και φιλοσοφία. Έρωτες επίσης μπορεί να γεννηθούν με μορφωμένα ή βαθιά θρησκευόμενα άτομα ή επίσης με άτομα που  έχουν σχέση με το δικαστικό τομέα.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν  την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές. Σίγουρα όμως επιτέλους νιώθετε πιο αισιόδοξοι, έχετε καθαρή σκέψη και βλέπετε μία μεγάλη βελτίωση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και παιδιών. Μπορείτε να κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα και να είστε σε καλό δρόμο σχετικά με θέματα νομικής φύσεως και αντιπαραθέσεις για περιουσιακά στοιχεία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο, νυν και πρώην. Ένα ταξίδι θα φτιάξει πολύ την διάθεσή σας και θα τονώσει τον έρωτα με τον άνθρωπό σας. Ελεύθεροι, κάνετε μία νέα αρχή και η φιλοσοφία σας σταδιακά αλλά πολύ δυναμικά αλλάζει. Θα έχετε σίγουρα σημαντικές εξελίξεις σε θέματα εξωτερικού, εκπαίδευσης και δικαστηρίων, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από αυτούς τους χώρους να κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα έχετε την ίδια οπτική για την ζωή.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, η διαίσθησή σας θα είναι σύμμαχός σας αυτές τις ημέρες και ιδίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, αν ο σύντροφος ή άλλα πρόσωπα σας επιβουλεύονται, ακούστε την εσωτερική σας φωνή, η οποία δεν θα σας γελάσει. Μπορείτε να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ο έρωτας θα δυναμώσει και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί ή ακόμα και να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα ανεβάσει την διάθεσή σας. Ακόμη και αν δεν το πραγματοποιήσετε τώρα, μπορεί να το σχεδιάσετε. Βέβαια το παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά είστε τώρα πιο δυνατοί και σε λίγο όλα θα έρθουν στο φως. Ελεύθεροι, αλλάζει η οπτική σας και η στάση σας απέναντι στα γεγονότα. Μπορεί να μην έχετε έντονες ερωτικές εξελίξεις, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε άλλους τομείς και να ανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Τα δώρα της αγάπης

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα. Έχετε κάποιες ανησυχίες οι οποίες αφορούν ίσως κάποιες κοινωνικές ιδέες σας ή κάποιες βλέψεις που έχετε για νέες συνεργασίες και θέλετε την υποστήριξη του συντρόφου σας σε ό,τι σας απασχολεί. Επιθυμείτε λοιπόν εκείνος να εγκρίνει τα νέα εγχειρήματά σας, ενώ από την πλευρά σας θα γίνετε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του σε δικά του ίσως οικονομικά ανοίγματα. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες οι γνωριμίες που θα κάνετε είναι πιθανό να γεννηθούν μέσα από φιλίες, μέσα από συμμετοχή σας σε ομάδες και μέσω του διαδικτύου. Οι σχέσεις αυτών των ημερών θα επηρεάσουν με κάποιον τρόπο τις ελπίδες, τις επιθυμίες, αλλά και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπρόσθετα, θα έχουν και έντονο συναισθηματικό αλλά και ιδεολογικό δέσιμο. Προϋπόθεση όμως για αυτό είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη ελευθερία. Θα κάνετε νέα σχέδια, όχι μόνο στον έρωτα, ενώ νέες ιδέες θα γεννηθούν μέσα σας, οι οποίες ακόμη κι αν είναι λιγάκι περίεργες θα τονώσουν την επαφή με τον σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας, αν έχετε. Θα σας απασχολήσουν επίσης τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, τα χρέη σας ή τα κληρονομικά σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι η τόνωση της σεξουαλικής σας δραστηριότητας. Για τις εγκύους οι μέρες θέλουν ξεκούραση και καλή παρέα. Ελεύθεροι, θα μπορέσετε να ανανεώσετε πολύ τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων, ενώ αν περιμένατε καιρό την βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου κυρίως για οικονομικά ζητήματα, τώρα αυτή μπορεί να σας δοθεί. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες όμως είναι πιθανό να περιοριστούν στο σεξουαλικό κομμάτι.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ενέργειά σας θα είναι έντονη και η ερωτική σας διάθεση έντονα ερωτική. Θα εκφράσετε με πράξεις όσα θέλετε από τον σύντροφό σας και φαίνεται ότι εάν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι ή αν η σχέση δεν είναι ακόμη σταθερή, θέλετε τώρα να την επισημοποιήσετε. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση μπορεί να αποφασίσετε να συζήσετε ή ακόμα και να παντρευτείτε. Θέλετε να την φέρετε στο φώς και να αλλάξετε λοιπόν την πορεία της. Γενικά η σχέση σας, σε όποια φάση και εάν βρίσκεται, θα δεχτεί άφθονα τα δώρα της αγάπης και του ρομαντισμού. Ένα ταξίδι είναι πιθανό να επισφραγίσει τις αποφάσεις που θα πάρετε. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα αφεθείτε σε μία υπέροχη γνωριμία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί δίχως κόπο σε μία άκρως ρομαντική ερωτική σχέση. Αν εδώ και καιρό τρέφετε ανομολόγητα αισθήματα για κάποιον, τώρα είναι η ιδανική περίοδος να τα εξομολογηθείτε.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτικές εντάσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει ρίξεις σε σχέσεις που εδώ και καιρό βασανίζονται και ταλαιπωρούνται. Ζήλια και έντονος θυμός θα εισχωρήσουν τραγικά στις σχέσεις και είναι εύκολο τώρα να επέλθουν χωρισμοί αλλά όχι συναινετικοί. Μυστικά πάσης φύσεως είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια με επικρατέστερα εκείνα των παράνομων δεσμών. Οι ημέρες θέλουν προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Οι υγιείς σχέσεις αντίθετα, παρόλο που μπορεί να κλυδωνιστούν, θα απορροφήσουν τους κραδασμούς και θα ζήσουν μία έντονη αναβίωση του πάθους. Ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε γνωριμίες και μάλιστα κάποιοι θα νιώσετε παράφορο έρωτα. Ωστόσο είναι σκόπιμο να κινηθείτε αργά, διότι αυτές τις ημέρες υπάρχει και έντονο παρασκήνιο αλλά και τάση να μπείτε σε σχέσεις συναισθηματικής εξάρτησης. Εάν είστε σε μία ήρεμη ψυχολογική κατάσταση και ξέρετε τι θέλετε, τότε μπορείτε να απολαύσετε τον δυνατό παθιασμένο έρωτα που θα έρθει στον δρόμο σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αν έχετε μία γερή σχέση είναι καλή για να συζητήσετε για κάποια ζητήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν. Κάποια από αυτά μπορεί να οφείλονται σε υπερβολικά έξοδα που κάνει ο σύντροφός σας. Ευκαιρίες για ένα ταξίδι μπορεί να προκύψουν οι οποίες θα σας κάνουν να βρείτε κοινά σημεία επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας. Τώρα, σχέσεις με προϋπάρχοντα θέματα ίσως χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωπες με εκνευρισμό και αδυναμία συνεννόησης ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και ενοχλητικές παρεμβάσεις του ενός προς τον άλλον σε θέματα καριέρας. Ελεύθεροι, σίγουρα νιώθετε την ανάγκη να ξεκινήσετε μία σχέση αυτές τις ημέρες, όμως η διάθεσή σας δεν είναι η ιδανική για ερωτικές προσεγγίσεις. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και μάλιστα ξαφνικές κυρίως μέσα από τον χώρο της καριέρας σας. Προχωρήστε με ηρεμία και μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες στην σχέση σας. Ίσως είστε αρκετά εγωιστές και εξαιτίας αυτού υψώνεται ένα τείχος ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Μπορεί να βάζετε σε πρώτη θέση τις δικές σας ανάγκες και να δημιουργείτε τριβές στην αγάπη. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει εχθρικό κλίμα είτε από εσάς προς τον σύντροφό σας είτε το αντίστροφο. Ωστόσο, θα έχετε ευκαιρία να κάνετε παύση του πυρός και να έρθετε ξανά κοντά μέσω ίσως κάποιου μελλοντικού σχεδίου που μπορεί να κάνετε. Αν έχετε παιδιά τότε από εκείνα θα νιώσετε ιδιαίτερα υπερήφανοι αυτές τις ημέρες για κάποιο κατόρθωμά τους. Ελεύθεροι, μπορείτε σίγουρα να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες κυρίως μέσα από τον χώρο των συνεργασιών σας. Η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί καθαρά από την δική σας στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Απολαύστε την ηρεμία αλλά και τον παραμυθένιο έρωτα

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε συναισθηματικοί και θα θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας , ιδιαίτερα εάν υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ σας, κυρίως λόγω των πολλών εργασιακώς υποχρεώσεων. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι απαιτητικοί και θα έχετε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Επομένως δεν θα υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος για να κάνετε από κοινού πράγματα με τον αγαπημένο σας. Για όσους έχετε παιδιά, σίγουρα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτά. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν σας χαρίζουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες παρόλο που θα θέλατε να βρείτε κάποιον τώρα. Ιδίως τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ίσως αναπολήσετε μία παλιά σας αγάπη ενώ μπορεί να νιώσετε συναισθηματική μοναξιά. Η καθημερινότητά σας όμως θα είναι πολύ απαιτητική επομένως μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πιο πρακτικά κομμάτια της ζωής.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά ήσυχη για εσάς. Ασχολείστε με σοβαρότητα με τα θέματα σχετικά με την καθημερινότητά σας, την εργασία σας, αλλά και θέματα σχετικά με τα παιδιά σας. Η σχέση σας προχωρά φυσιολογικά και δεν πρέπει να έχετε ιδιαίτερα ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Είναι καλές ημέρες για να ξεκινήσετε γυμναστική, μία ισορροπημένη διατροφή και να προσέξετε γενικότερα την υγεία σας και το σώμα σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε πολύ σοβαροί στις ερωτικές σας επιλογές και δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από γνωριμίες με ώριμα και σοβαρά πρόσωπα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε σοβαρές σχέσεις ζωής. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να αποφασίσετε να βάλετε στην ζωή σας ένα μικρό κατοικίδιο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ερωτική σας σχέση πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά και φαίνεται ότι έχετε αφήσει πίσω σας τις δύσκολες περιόδους. Το άγχος έχει υποχωρήσει και την θέση του έχει πάρει μία πιο χαλαρή και σίγουρα πιο ερωτική διάθεση. Μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση πια με τον αγαπημένο σας για όσα θέλετε να πετύχετε μαζί. Ο έρωτας θα γίνει πολύ ρομαντικός ενώ θα βρείτε τρόπους για να τονώσετε και το σεξουαλικό πάθος. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα πολύ όμορφο δώρο από τον σύντροφό σας ενώ άλλοι θα δεχτείτε ή θα κάνετε ακόμα και μία ρομαντική πρόταση γάμου. Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι για εσάς άκρως ερωτικό και ρομαντικό. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην ερωτευτείτε αυτές τις ημέρες. Οι νέοι έρωτες ίσως γεννηθούν στον χώρο των συνεργασιών σας ή μέσω γυναικείων φιλικών προσώπων.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ευχάριστες ημέρες για τον έρωτα

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σίγουρα θα σας απασχολήσει θετικά και πολύ όμορφα η ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας θα ζήσει μία περίοδο όπου το πάθος θα ανάψει. Επίσης είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε ένα παιδί ή να έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με τον ερχομό του. Αν έχετε παιδιά, θα θελήσετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται χρόνο με εκείνα. Φαίνεται ακόμη ότι αλλάζει προς το καλύτερο το κοινωνικό στάτους της σχέσης σας. Επομένως, αυτό για κάποιους σημαίνει σημαντικές μελλοντικές αποφάσεις για τον δεσμό τους. Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε νέες πολύ σημαντικές ερωτικές γνωριμίες. Αυτές μπορεί να προκύψουν από τον χώρο των ευρύτερων συνεργασιών σας ή μέσα από τον καθαυτό επαγγελματικό σας χώρο. Όπως και να έχει και από όπου και αν αυτές μπουν στην ζωή σας, πρόκειται για γνωριμίες που θα ταξιδέψουν τα συναισθήματα σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας για την έναρξη μιας νέας πολλά υποσχόμενης σχέσης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας βρεί να έχετε διάθεση να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε τον χρόνο σας ή τουλάχιστον τις σκέψεις σας σε ευχάριστες δραστηριότητες. Θα γίνετε πολύ επικοινωνιακοί με τον σύντροφό σας και μπορείτε να διευθετήσετε και οικονομικά ζητήματα ή να τον βοηθήσετε με δικά του οικονομικά θέματα. Γενικά η ερωτική επικοινωνία μαζί του θα είναι ανάλαφρη και χαρούμενη και αν είχατε κάποια ζητήματα αναφορικά με την σχέση σας, τώρα θα τα αφήσετε πίσω σας. Για όσους έχετε μικρά παιδιά θα περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί τους, ενώ εάν έχετε μεγάλα σε ηλικία παιδιά δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να σας πεί ότι ερωτεύτηκε. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αυτές θα τονώσουν την διάθεσή σας και κάποιες μπορεί να εξελιχθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε έλξη για κάποιο πρόσωπο νεότερο από εσάς.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι και τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, είστε έντονα αφιερωμένοι στην οικογένεια και το σπίτι, τομείς οι οποίοι σας δημιουργούν κάποιου είδους πίεση και εκνευρισμού και αποτελούν πηγές διαφωνιών ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο. Όμως, αυτό περνά διότι θα γίνουν εκατέρωθεν οι απαραίτητοι συμβιβασμοί. Θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Μπορείτε να βγείτε μαζί και να περάσετε όμορφα, ενώ μεγάλη θα είναι η ανάγκη σας να τον νιώσετε πιο κοντά σας ερωτικά. Αν έχετε παιδιά σίγουρα θα τους αφιερώστε χρόνο, ενώ μεγάλη είναι και η τάση για εγκυμοσύνες, είτε το προγραμματίζατε εδώ και καιρό είτε έρθουν αναπάντεχα! Ελεύθεροι, θα έχετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες και θα είστε ανοιχτοί στο φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Ίσως όμως η μεγάλη σας ανάγκη για συναισθηματική επαφή, να σας κάνει να γίνεται φορτικοί απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας. Αποφύγετε λοιπόν να κάνετε υπερβολές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ρομαντισμός και πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα  θα σας απασχολήσει έντονα το σπίτι αλλά και η οικογένειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να καταπιαστείτε με δουλειές επί του ακινήτου ενώ η περίοδος δεν είναι καλή για αγοραπωλησίες. Η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά φορτική, ενώ ίσως πρέπει να ασχοληθείτε και με έναν από τους δυο σας γονείς ή τα πεθερικά σας. Αυτά τα θέματα με κάποιον τρόπο θα δημιουργήσουν ένταση στην σχέση σας. Εάν έχετε μία καλή σχέση κάτι πολύ σημαντικό θα ξεκινήσετε, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει μία μετακόμιση ή την αρχή μίας συμβίωσης ή ακόμη και έναν γάμο. Αν η σχέση είναι βαθιά προβληματική, αυτές τις ημέρες θα υποφέρει αρκετά, με ενδεχόμενη απομάκρυνση του ενός από τους δυο σας από το κοινό σας σπίτι. Ελεύθεροι, η ερωτική σας ενέργεια είναι τεράστια αυτές τις ημέρες και ένας παθιασμένος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας. Η έλξη θα ξεκινήσει από την πρώτη ματιά και θα πάρει μεγάλες ερωτικές διαστάσεις. Το πάθος θα είναι τεράστιο με τα θετικά αλλά και τα πολλά αρνητικά που αυτό συνεπάγεται. Προσέξτε χειριστικές συμπεριφορές και μυστικά.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να καταστήσει δύσκολη την επικοινωνία με τον σύντροφο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Νευρική ένταση και ξαφνικές ιδέες, οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν πρακτική εφαρμογή θα αναστατώσουν την ηρεμία των ημερών. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν ζημιές στο σπίτι ή διαφωνίες σε σχέση με τα κοινά οικονομικά. Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε μέλη της οικογένειας όπως γονείς και πεθερικά να πάρουν θέση στην μεταξύ σας διαφωνία. Eλεύθεροι, μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε ξαφνικές επαφές ή επικοινωνίες με πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα είναι λιγάκι επώδυνες καθώς μπορεί να ανασύρουν άσχημες αναμνήσεις. Μπορεί πιο απλά, το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε παλιές σχέσεις, όχι με νοσταλγία αλλά με νευρική ένταση. Νέες σχέσεις δεν ευνοούνται, παρόλο που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν γνωριμίες

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο ρομαντισμός είναι έντονος στην ερωτική σας σχέση. Νιώθετε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας και κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Εάν εδώ και καιρό σχεδιάζατε να συζήσετε αυτές τις ημέρες ίσως αρχίσετε να ψάχνετε για το νέο σας σπίτι. Γενικά το θέμα του σπιτιού θα σας απασχολήσει πολύ ευχάριστα και θα πρέπει να περιμένετε όμορφες εξελίξεις. Θα θελήσετε πολύ να ομορφύνετε τον χώρο σας και να απολαύσετε την αγάπη σας οι δυό σας με όμορφες σπιτικές βραδιές. Ρομαντισμός και όνειρα που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα λοιπόν είναι αυτά που σας υπόσχονται αυτές οι ημέρες. Ελεύθεροι, οι μέρες είναι πολύ ευνοϊκές για την αγάπη και τα νέα ερωτικά ξεκινήματα. Μάλιστα νέες σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα μπορούν εύκολα να εξελιχθούν σε υπέροχους δεσμούς. Στις γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να συμβάλλουν μέλη της οικογένειάς σας. Ευνοούνται επίσης γνωριμίες με πρόσωπα με τα οποία ίσως είστε από την ίδια πόλη ή έχετε πολλά κοινά στοιχεία στον τρόπο με τον οποίον έχετε μεγαλώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Eρωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες μέσω της ερωτικής σας σχέσης να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να προχωρήσετε δυναμικά προς την εκπλήρωση στόχων που αφορούν την σχέση σας, τα παιδιά σας και την βελτίωση των οικονομικών σας. Μπορεί μάλιστα να ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε ένα σημαντικό δώρο στον αγαπημένο σας. Χρήματα επίσης μπορεί να χαλάσετε και για την διασκέδασή σας, αλλά και για τα παιδιά σας, καθώς και για τον εαυτό σας. Ελεύθεροι, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αυτές τις ημέρες και χάρη στην αρκετά έντονη θετική σας διάθεση μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανό να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για την εμφάνισή σας αλλά και για να εντυπωσιάσετε τον ερωτικό σας στόχο.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να απολαύσετε όμορφες συζητήσεις με τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Θα είστε πιο κοινωνικοί μαζί και σίγουρα θα έχετε πολλές κοινωνικές εξόδους. Συναντήσεις αλλά και επικοινωνίες με δικούς σας ανθρώπους, όπως αδέρφια και συγγενείς, θα ενισχύσουν την καλή σας διάθεση. Μπορεί με τον αγαπημένο σας να κάνετε πολλές μετακινήσεις ή να μιλήσετε πολύ για τις συνεργασίες σας και τις βλέψεις σας στην καριέρα σας. Ελεύθεροι, θα είστε πολύ κοινωνικοί και το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσει να χτυπάει. Αδέρφια, φίλοι αλλά και συνεργάτες μπορεί να σας δώσουν καλά νέα, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρουν και σε επαφή με κάποιο πρόσωπο με το οποίο μπορείτε το λιγότερο να φλερτάρετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε ένα άγχος σε σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας και τις οφειλές σας προς τρίτους. Κάποιοι λάθος χειρισμοί σας σας δημιουργούν ανασφάλεια και μπορεί να αναρωτηθείτε αν ανταπεξέρχεστε σωστά στις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Ο σύντροφός σας δεν σας δημιουργεί πρόβλημα με αυτό. Απεναντίας φαίνεται ότι είναι δοτικός απέναντί σας και η ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας είναι όμορφη. Μάλιστα, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι οι δυο σας ή να το σχεδιάσετε. Στο τέλος της εβδομάδας, προσέξτε κάποια αντιπαράθεση με γυναικεία κυρίως πρόσωπα του οικογενειακού σας μάλλον περιβάλλοντος, η οποία μπορεί να χαλάσει το κλίμα και στην σχέση σας. Ελεύθεροι, βάλτε καλύτερο πρόγραμμα στην διαχείριση των οικονομικών σας μιας και φαίνεται ότι σας απασχολούν. Ερωτικά οι ημέρες είναι καλές λίγο μετά το ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Η χαρά του έρωτα

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε ότι θα έχετε καλή διάθεση, αισιοδοξία και όρεξη να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να πάτε σινεμά ή να απολαύσετε μία καλή παράσταση σε ένα θέατρο, να βγείτε για χορό γενικότερα να αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής. Καλή περίοδος λοιπόν για την σχέση σας, αφού οι μακροχρόνιες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από την αναζωογόνηση του έρωτα. Ελεύθεροι, ήρεμα ερωτικά αυτή η εβδομάδα για εσάς. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με δικούς σας ανθρώπους και οι καλές στιγμές μαζί τους. Οι ημέρες ευνοούν την έναρξη κάποιας νέας δραστηριότητας που σας ευχαριστεί, αλλά και την ασχολία με τον εαυτό σας.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να θελήσετε να κάνετε πρωτότυπα και διαφορετικά πράγματα στην εμφάνισή σας αλλά και έξοδα για να περάσετε πιο ευχάριστα και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποιο σπορ ή ένα νέο χόμπι. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι παιχνιδιάρικη ενώ αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε δημιουργικά μαζί τους και θα περάσετε πολύ χρόνο με εκείνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αμελήσετε βέβαια τις σοβαρές σας υποχρεώσεις. Η περίοδος είναι επίσης καλή για να ξεκινήσετε νέα σχέδια που θα έχουν σταθερή ανοδική πορεία. Ελεύθεροι, είστε πολύ γοητευτικοί αυτές τις ημέρες και μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές γνωριμίες και φλερτ. Ωστόσο οι ημέρες δεν δίνουν πολλές προοπτικές για την δημιουργία νέων σχέσεων. Αυτό όμως δεν θα σας εμποδίσει από το να περάσετε όμορφα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε κοντά με τον σύντροφο και την οικογένειά σας και θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια όμορφα νέα σχετικά λοιπόν με το σπίτι ή για τους δικούς σας. Γενικά, η σχέση σας πρέπει να είναι σε μία ιδιαίτερα ικανοποιητική για εσάς φάση. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία κυβερνούν την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο και έχετε κοινά πλάνα. Μπορεί να οργανώσετε μία μικρή απόδραση ή ακόμα και να αξιολογήσετε μία μετακόμιση σε μια γειτονιά που σας αρέσει περισσότερο. Ελεύθεροι, πολύ όμορφα θα εξελιχθεί αυτή η ερωτική εβδομάδα για εσάς. Αν εδώ και λίγο καιρό έχετε ξεκινήσει να βρίσκεστε με κάποιο πρόσωπο, τώρα θα δείτε ότι ο ρομαντισμός ανάμεσά σας θα είναι πιο δυνατός και τα αισθήματα αγάπης πιο έντονα, σοβαρά και σταθερά. Νέες γνωριμίες μπορούν να γεννηθούν μέσω δικών σας ανθρώπων ή μέσω δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Καθαρές ιδέες και στόχοι

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε μία αλλαγή στην ενέργειά σας. Ναι την προηγούμενη περίοδο ήσασταν πιο πρακτικοί και πιο στοχοπροσηλωμένοι, τώρα θα βιώσετε μία αλλαγή στην διοχέτευση της ενέργειάς σας. Πιο μαχητικοί και πιο απελευθερωμένοι, μπορεί να έχετε μία διασπαστική διάθεση στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες και βέβαια στην αγάπη. Μπορεί να νιώσετε μια προσωρινή συναισθηματική αποστασιοποίηση από τον σύντροφο ή στον αντίποδα να γίνετε εξουσιαστικοί και ζηλιάρηδες. Αν διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σωστά, τότε μπορείτε να κάνετε δυναμικά ξεκινήματα και σίγουρα να τονώσετε το ερωτικό πάθος. Ελεύθεροι την ίδια ενέργεια θα έχετε και εσείς και μπορεί να την εκδηλώσετε περισσότερο στον επαγγελματικό στίβο. Ερωτικά έχετε τεράστιο πάθος αλλά δεν σας ενδιαφέρουν οι σταθερές γνωριμίες. Μάλιστα, μάλλον θα αποφύγετε πρόσωπα που το πάνε προς δέσμευση και ίσως αυτό είναι για το καλό σας αυτές τις ημέρες μιας και ο έρωτας θα έχει μία σκοτεινή απόχρωση.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, να εξετάσετε τυχόν προβλήματα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες και να μπορέσετε έτσι να κατανοήσετε τον άνθρωπό σας. Μέσω της επικοινωνίας θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα, ενώ σχεδόν σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε αρκετές βόλτες, να συναντήσετε φίλους αλλά και συγγενείς. Όμως είναι πιθανό λόγω απρόσμενων καταστάσεων στο σπίτι να αναγκαστείτε να ματαιώσετε κάποιο πρόγραμμα που είχατε κάνει. Eπίσης κάποια ξαφνικά γεγονότα στην οικογένεια θα σας προκαλέσουν νευρικότητα. Ελεύθεροι, το θετικό αυτών των ημερών είναι ότι θα έχετε πιο καθαρή σκέψη και θα αντιληφθείτε ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεστε από την ζωή σας. Ο λόγος σας θα είναι σαφής και μπορείτε να επωφεληθείτε για περάσετε τις δικές σας ιδέες σε συνεργασίες. Ερωτικά οι ημέρες δεν είναι απαγορευτικές αλλά ούτε και ιδιαίτερα ευνοϊκές. Ξαφνικά ζητήματα με το σπίτι και τους γονείς σας μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα είστε πληθωρικοί στις εκδηλώσεις της αγάπης σας ως προς τον σύντροφό σας. Θα εκφράσετε όσα θέλετε να κάνετε μαζί και θα τον παρασύρετε σε όμορφες στιγμές κοινωνικοποίησης. Μπορείτε να βγείτε, να συναντήσετε αδέρφια και στενούς φίλους, αλλά και να κάνετε μία μικρή εκδρομή. Ωστόσο είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας. Θέλετε να φροντίσετε την ψυχολογία σας αλλά και την εμφάνιση σας και ίσως παρασύρετε τον αγαπημένο σας να σας συνοδεύσει για ψώνια. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες εσείς θα μπείτε στο κέντρο της προσοχής σας. Μπορεί να φλερτάρετε και να έχετε ευχάριστες συναναστροφές αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την δημιουργία νέας σχέσης. Καθόλου όμως αυτό δεν σας απασχολεί, καθώς θέλετε να δώσετε βάση σε εσάς. Θα κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας, θα ξεκινήσετε γυμναστική ή σωστή διατροφή, αλλά και θα βάλετε σε μία σειρά τις ανάγκες σας ούτως ώστε να προχωρήσετε στους νέους σας μελλοντικούς στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Διαφορές στην ερωτική ζωή των δεκαημέρων

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα παίρνετε την σχέση σας πολύ σοβαρά και θέλετε να αποκτήσετε μαζί κοινές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας μία κοινή απασχόληση ελεύθερου χρόνου. Είναι επομένως πιθανό να κάνετε όντως μια εκδρομή είτε οι δυό σας, είτε μαζί με φίλους αλλά και με τα παιδιά σας αν έχετε. Φαίνεται όμως ότι κάποιες σκέψεις σας σχετικά με την σχέση σας τις κρατάτε μέσα σας. Πρόκειται για καταστάσεις που κρατάτε κρυφές ή για απλές σκέψεις; Αυτό μόνο εσείς το ξέρετε. Πάντως κάτι σας απασχολεί κάτω από την επιφάνεια. Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας εν μέσω κοινωνικών δραστηριοτήτων, μέσω φίλων αλλά και μέσω κάποιου ταξιδιού που θα κάνετε μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο. Ψάχνετε για κάτι μόνιμο και σταθερό στην ερωτική σας ζωή. Στο κλείσιμο όμως της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, διότι υπάρχει έντονο το στοιχείο του κρυφού και του μυστικού στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές. Περισσότερο θα είναι για εσάς μία εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε ευκαιρίες μέσω νέων ενδιαφερόντων να αλλάξετε λιγάκι τον τρόπο που επικοινωνείτε στην καθημερινή σας ζωή. Θα σας απασχολήσουν θέματα συμβολαίων αλλά και κάτι σχετικό με τα αδέρφια σας, τους στενούς φίλους ή ακόμη και με τους γείτονες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, μπορεί ένα παρελθοντικό θέμα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια να επανέλθει στο επίκεντρο της σκέψης σας. Επίσης μπορεί ένας από τους δύο γονείς σας ή από τους γονείς του συντρόφου σας, να χρειαστούν την φροντίδα σας. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και ρομαντικά ραντεβού. Ναι μεν μπορεί να να έχετε επικοινωνίες, ίσως από το διαδίκτυο, αλλά μάλλον ψυχολογικά δεν έχετε την διάθεση και την όρεξη να κάνετε κάτι παραπάνω. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι, στο κλείσιμο της εβδομάδας, υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε σε μυστικούς δεσμούς οι οποίοι θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχολογικά.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να δρομολογήσετε κοινές φιλοδοξίες που έχετε με τον σύντροφό σας. Σίγουρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είστε πιο κοινωνικοί οι δυό σας και θα βρεθείτε με κοινούς φίλους. Επίσης κάποιο όνειρό σας το οποίο μπορεί να αφορά και την συμμετοχή σας σε μία μεγάλη ομάδα, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει πολύ και ευχάριστα. Δεν αποκλείεται αυτό να έχει και σχέση με φιλανθρωπία ή ακτιβισμό. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του αγαπημένου σας, αλλά και εκείνος απέναντι στις δικές σας. Γενικά η ρομαντική πλευρά της σχέσης σας θα βγει έντονα στην επιφάνεια και μπορείτε χάρη στην αγάπη σας να ξεπεράσετε προβλήματα που μπορεί να είχατε. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες όλα δείχνουν και συνηγορούν στο γεγονός ότι μπορεί να ανθίσει ένας έρωτας μέσω προσώπων που θα σας παρουσιάσουν οι φίλοι σας. Μπορεί επίσης να ερωτευτείτε έναν φίλο σας ή ένα άτομο με το οποίο ανήκετε στην ίδια ομάδα. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να είναι η αδερφή ψυχή σας από όπου και αν προκύψει η γνωριμία.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη