Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Εριέττα Κούρκουλου: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Η πρώτη εικόνα με τον νεογέννητο γιο της, Νίκο Κούρκουλο Junior.

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, η Εριέττα Κούρκουλου και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νέα μαμά ανήρτησε μία εικόνα με το αγοράκι της, γράφοντας: “Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22”, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στον τοκετό, για τον οποίο επεσήμανε πως θα της μείνει αξέχαστος.

Διάβασε ακόμη – Μαρίνα Βερνίκου: Η πιο εντυπωσιακή street style φωτογραφία με τον γιο της

Το Οκτώβριο του 2021, ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αν και βρίσκεται στην ηλικία των 26 ετών για να αποκτήσει ένα μωράκι.

Μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου είχε σχολιάσει: “Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς”.

Πηγή: ilovestyle.com

Φωτογραφία: Instagram/ @eriettakourkouloulatsi

Διάβασε ακόμη