Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ένα βιβλίο που αναλύει το στυλ της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Εξηγεί το στυλ των ενδυματολογικών επιρροών της βασίλισσας Ελισάβετ, της Diana, της Kate Middleton και της Meghan Markle.

Οι στυλιστικές επιλογές τεσσάρων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου μόδας Elizabeth Holmes με τίτλοHRH: So Many Thoughts On Royal Style.Χωρισμένο σε ενότητες – βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, Katherine, δούκισσα του Κέιμπριτζ και Meghan, δούκισσα του Σάσσεξ – το βιβλίο περιλαμβάνει εκπληκτικές φωτογραφίες και κείμενα για τα οποία προηγήθηκε λεπτομερής έρευνα. Η Elizabeth Holmes, δηλώνει ότι έχει εμμονή με τους βασιλείς και, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο, φόρεσε καπέλο για να παρακολουθήσει τη γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Harry Χάρι και της Meghan Markle από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια.

Η συγγραφέας, βετεράνος ρεπόρτερ μόδας που πέρασε πάνω από μια δεκαετία στη Wall Street Journal, καλύπτοντας όχι μόνο τη μόδα, αλλά και το branding, αποκωδικοποιεί το βασιλικό στιλ και γράφει: “Όσο περισσότερο παρακολουθούσα τις εμφανίσεις των γυναικών, τόσο περισσότερο έβλεπα κάτω από το γυαλιστερό επίχρισμα. Τα ρούχα έστελναν ένα μήνυμα που ήμουν σε θέση να αναλύσω μετά από ρεπορτάζ χρόνων σε αυτόν τον χώρο”.

Το βιβλίο γεννήθηκε από τις αναρτήσεις της Elizabeth Holmes στο Instagram με μίνι-αναλύσεις των βασιλικών συνόλων με κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων καπέλου, τσάντας ή υποδημάτων.

Τα συμπεράσματα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με την τάση της βασίλισσας για σύνολα σε χρώματα καραμέλας με φαρδιά σακάκια, το πώς οι ενδυματολογικές επιλογές της Diana εξελίχθηκαν από κάπως άκομψες και αδύναμες σε εκθαμβωτικές και γιατί οι επιλογές της Kate, με ρούχα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά κέρδισαν μια βάση θαυμαστριών με γυναίκες που μπορούσαν να δουν “τους εαυτούς τους με αυτά”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Holmes (@eholmes)

Για τη Meghan η συγγραφέας αναφέρει ότι έγινε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας γνωρίζοντας περισσότερα για τη μόδα από τις άλλες και ότι ήταν “μια ανάσα φρέσκου αέρα” για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και το στυλ της. Η συγγραφέας πιστεύει ότι η Markle έκανε πιο μοντέρνα βασιλική μόδα “εκπροσωπώντας το αβίαστο στυλ των κοριτσιών της Καλιφόρνια”.

Πηγή: ΑΠΕ

Διάβασε ακόμη