Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Ένα stylish δίδυμο που επιβεβαιώνει ότι το στυλ δεν έχει ηλικία

Δύο κομψοί Βερολινέζοι έχουν κάνει τον κόσμο, το προσωπικό τους runway.

Η μόδα δεν έχει ηλικία και το στυλ των Günther Krabbenhöft και Britt Kanja αποτελεί μία επιβεβαίωση. Και οι δύο είναι άψογα ντυμένοι. Ο 75χρονος Krabbenhöft συνδυάζει συχνά τα three pieces κοστούμια του με καπέλα, ενώ η Kanja τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη για τα αξεσουάρ και τα κομψά φορέματα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος είναι το δικό τους catwalk και κάθε φορά που βγαίνουν σε αυτόν, προσφέρουν μία live επίδειξη μόδας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Günther Krabbenhöft (@g.krabbenhoft)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Krabbenhöft αναγνωρίζεται για το στυλ του. Πριν από πέντε χρόνια, έγινε viral για τις στυλιστικές του επιλογές προκαλώντας αίσθηση στη fashion σκηνή του Βερολίνου. Πλέον, ο Krabbenhöft είναι μοντέλο του MARTA PR, ενώ έχει γράψει ακόμα και βιβλίο με τίτλο “Just Be Yourself — You’re Never Too Old to Be Young”. Το βιβλίο επικεντρώνεται στη σοφία που έχει κερδίσει ο Krabbenhöft κατά τη διάρκεια της ζωής του. “Γεια, ανεξάρτητα από το τι σας συμβαίνει, αν νομίζετε ότι έχετε αποτύχει στη ζωή, θα έρθει η μέρα που θα δείτε την αδυναμία ως δύναμη. Μόνο αναδρομικά, αναγνωρίζω τις ημέρες της απόγνωσής μου και μπορώ να τις εκτιμήσω”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

Με αυτήν την αισιόδοξη προοπτική, ο Krabbenhöft έχει μάθει να εκτιμά όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή – και αυτό δείχνει προς τα έξω. Μέσα από τα social media του δεν δείχνει μόνο το τέλειο στυλ του, αλλά και την πολιτιστική σκηνή του Βερολίνου, την οποία απολαμβάνει με την Kanja και φίλους όλων των ηλικιών.

Πηγή:Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@g.krabbenhoft

Διάβασε ακόμη