Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ένα νέο brand με χειροποίητες τσάντες που αξίζει να γνωρίζεις

Φτιάχνει λειτουργικές τσάντες σε girly σχέδια και με ξεχωριστά υφάσματα. 

Της Νικόλ Ζένιου 

Η Στυλιάνα Μαραγκού, το ταλαντούχο κορίτσι πίσω από το νέο κυπριακό brand με χειροποίητες τσάντες “imstyliana”, εκτός από το σχεδιασμό ασχολείται εδώ και χρόνια και με το ενδυματολογικό κομμάτι αλλά και ως make up artist σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές.

Πρόσφατα, δημιούργησε το δικό της ξεχωριστό brand από τσάντες τις οποίες φτιάχνει από μοναδικά υφάσματα και υλικά, πολλά από τα οποία είναι από το εξωτερικό, και κυρίως από τα ταξίδια της στην Αγγλία. Ανάμεσα στα υφάσματα που χρησιμοποιεί βρίσκονται το σατέν, το βελούδο, το μετάξι και η οργάντζα.

Διάβασε ακόμη – 10 κυπριακά fashion brands που αξίζει να γνωρίζεις

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στην Madame Figaro, ξεκίνησε το brand της στις αρχές Νοεμβρίου, “αλλά ουσιαστικά η επιθυμία μου για να κάνω κάτι δικό μου υπήρχε από πάντα, θυμάμαι από πολύ μικρή ηλικία όπως επίσης και η αγάπη μου για την τέχνη γενικότερα.”

“Το να δημιουργώ μου δίνει χαρά, είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια που αν δεν δημιουργούμε νιώθουμε “φτωχοί”,” πρόσθεσε. 

Συμπληρώνει πώς “Οι τσάντες απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας,” και επίσης, εκτός από το γεγονός ότι ολοκληρώνουν τα καθημερινά μας  outfit “είναι πολύ πρακτικές και διαχρονικές και αυτό ήταν το κυριότερο για μένα, να είναι πρακτική η κάθε τσάντα και να χωράει τα απολύτως απαραίτητα – για να αποφύγουμε όλο εκείνα τα αχρείαστα πράγματα που μπορεί να έχουμε ξεχασμένα μέσα σε μια τσάντα.”

Ανάμεσα στα είδη από λειτουργικές τσάντες που θα βρεις στη συλλογή της, είναι οι τσάντες για κινητά – για άνδρες και γυναίκες, οι belt bags, οι τσάντες με διαφάνεια από organza αλλά και τα μικρά χρηστικά pouch bags. Πολλές από τις τσάντες φέρουν διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως χρυσές αλυσίδες, πέρλες, κρόσσια και αγκράφες. 

Ακολουθούν μερικές από τις τσάντες που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή της:

Διάβασε ακόμη