Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Εμμηνόπαυση: Ενεργοποίησε ξανά τους μηχανισμούς της επιδερμίδας σου με νέα, ισχυρά προϊόντα περιποίησης

Η Vichy βρήκε τη λύση, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν στοχευμένη φροντίδα και επανενεργοποιούν τους μηχανισμούς της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση.

Χάρη στην τεχνογνωσία της στην εμμηνόπαυση, η Vichy έχει αναπτύξει ολοκληρωμένες δερμοκαλλυντικές λύσεις, σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους. Τα προϊόντα αυτά ανταποκρίνονται στις αλλαγές που υφίσταται το δέρμα από τις ορμονικές μεταβολές σε κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης.

Με τη δύναμη ενός διδύμου Proxylane και εκχυλίσματος Cassia, όλες οι φόρμουλες αντισταθμίζουν τις ορατές επιπτώσεις των ορμονικών διακυμάνσεων στο δέρμα.

Διάβασε ακόμη – Grey hair: Η βασίλισσα Letizia υιοθέτησε την τάση στα μαλλιά που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά

Στην περιεμμηνόπαυση (μέση ηλικία 47 χρονών), το δέρμα σου έχει ανάγκη από ελαφριές κρέμες ημέρας και κρέμες νύχτας οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ, αναζωογονούν και ανορθώνουν την επιδερμίδα. Η κρέμα NEOVADIOL Redensifying Lifting Day Cream προσφέρει πυκνότητα, εφέ lifting και ενυδάτωση στο δέρμα σου ενώ η κρέμα νυκτός NEOVADIOL Redensifying Revitalizing Night Cream είναι ιδανική για αύξηση της φωτεινότητας και της πυκνότητας της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση αίσθηση δροσιάς.

 

Αν βρίσκεσαι στη μετεμμηνόπαυση (μέση ηλικία 51 χρονών), προτίμησε κρέμες ημέρας και νύχτας που χαρίζουν περισσότερη άνεση. Εμπλουτισμένες με Ωμέγα 3-6-9, αναπληρώνουν την απώλεια λιπιδίων και μειώνουν τη χαλάρωση. Η ιδανική κρέμα ημέρας είναι η NEOVADIOL Replenishing Anti-Sagginess Day Cream για μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων και για το βράδυ, η NEOVADIOL Replenishing Firming Night Cream για αναπλήρωση των λιπιδίων και αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Όλες οι συνθέσεις είναι υποαλλεργικές, με διακριτικό άρωμα, δοκιμασμένες σε ευαίσθητες επιδερμίδες υπό δερματολογικό έλεγχο, σε γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο τόσο της περιεμμηνόπαυσης όσο και της εμμηνόπαυσης.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη