Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Emily in Paris: Η Lily Collins με ονειρική δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή (εικόνες)

Μια υπέροχη δημιουργία σε μία ονειρική απόχρωση.

Της Νικόλ Ζένιου 

Aν παρακολουθούσες το Sex & Τhe City, σίγουρα θα έχεις δει και το Emily in Paris, την ανάλαφρη ιστορία μιας νεαρής Αμερικανίδας στο Παρίσι που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητά μας, χαζεύοντας υπέροχες εικόνες της γαλλικής πρωτεύουσας και, φυσικά, υπέροχα ρούχα.

Ο δεύτερος κύκλος λοιπόν είναι γεγονός, και εμείς κρατάμε ήδη σημείωσες από τις στυλιστικές επιλογές της γνωστής ενδυματολόγου Patricia Field που ευθύνεται για τα υπέροχα looks τόσο της πρωταγωνίστριας, Lily Collins, αλλά και όλου του cast. 

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris 2: Έλληνας σχεδιαστής θα ντύσει τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από μόλις μερικούς μήνες ένας Έλληνας σχεδιαστής έχει συμφωνήσει να “ντύσει” με τις δημιουργίες του τις πρωταγωνίστριες. Πρόκειται για τον ταλαντούχο σχεδιαστή μοδας Βασίλη Ζούλια ο οποίος είχε στείλει έναν μεγάλο αριθμό από ρούχα με την υπογραφή του στην παραγωγή. 

Σε ανάρτηση του σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, διαπιστώσαμε πώς η Lily Collins (η τηλεοπτική Emily), φόρεσε ήδη μια από τις ονειρικές δημιουργίες του στα γυρίσματα της σειράς. Στην λέζαντα ο σχεδιαστής αναφέρει: “Είμαι υπερβολικά χαρούμενος! Η Lily Collins μόλις ανάρτησε μερικές αγαπημένες σκηνές από τη σειρά Emily in Paris που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Netflix, όπου φοράει το υπέροχο φόρεμα του οίκου, το Annouk φόρεμα σε απόχρωση magenta. Patricia Field, δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να σε ευχαριστήσω!”

Ακολουθεί το look της και οι αναρτήσεις του σχεδιαστή:

a

Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε η Lily Collins από τον οίκο Vasilis Zoulias:

Διάβασε ακόμη