Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Elisabetta Franchi: Βρεθήκαμε στο fashionable event που πραγματοποιήθηκε στο Elma&Fred

Πρόκειται για ένα από τα δύο shop-in-shops του ιταλικού brand που άνοιξε στην Κύπρο.

Της Νικόλ Ζένιου

Το επιτυχημένο ιταλικό brand Elisabetta Franchi ντύνει εδώ και χρόνια τη σύγχρονη γυναίκα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την θηλυκότητά της με ρομαντικές και glamorous συλλογές. Ένα brand που δημιουργεί για τη γυναίκα που τολμά μέσα από το στυλ της.

Διάβασε ακόμη – Elisabetta Franchi: Τα πρώτα shop-in-shop στην Κύπρο μόλις άνοιξαν

Διάβασε ακόμη – Elma & Fred: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο exclusive cocktail party

Την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το opening του Elisabetta Franchi shop-in-shop το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο Elma&Fred στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα μοναδικό fashion προορισμό που πλέον θα φιλοξενεί corner με τις δημιουργίες του ιταλικού brand.

Στο υπέροχο event οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλες τις δημιουργίες από τη νέα συλλογή της Elisabetta Franchi αλλά και να δοκιμάσουν με τη βοήθεια ενδυματολόγου.

Στη νέα συλλογή θα βρεις κομμάτια που αποπνέουν πάθος, που αναμειγνύουν το κόκκινο βελούδο με το μαύρο και το shiny emerald green τα οποία αποτυπώνονται πάνω σε body-con φορέματα και αισθησιακά κορμάκια αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Μια συλλογή ωδή στην ομορφιά και τη δύναμη του γυναικείου πνεύματος.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το fashionable event του νέου Elisabetta Franchi corner στο Elma&Fred:

Διάβασε ακόμη