Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Εκτός της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού ο Elie Saab λόγω πανδημίας

Μετά την επιβολή αυστηρού lockdown στο Λίβανο, ο οίκος υψηλής ραπτικής Elie Saab αποφάσισε να μην συμετάσχει στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού.

Ο γνωστός σχεδιαστής, με αίσθηση ευθύνης στους εργαζόμενους του, επίλεξε να μην συμμετάσχει στην πιο prestigious Εβδομάδα Μόδας στον κόσμο, λόγω της πανδημίας, καθώς η κατάσταση Λίβανο, την χώρα που ζει και δημιουργεί, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Αυτό που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες στο Λίβανο είναι μια σημαντική αύξηση των περιστατικών και μια σημαντική έλλειψη σε νοσοκομειακά κρεβάτια και σε νοσοκομειακά εργαλεία όπως αναπνευστήρες. Τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι “, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Saab υπογραμμίζοντας πως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία.

Χάρη στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο που υιοθέτησε ο οίκος Elie Saab από την αρχή της πανδημίας, οι συλλογές τους βρίσκονται πλέον και στα e-shops. Επιπλέον ο γνωστός σχεδιαστής προχώρησε και στη δημιουργία παιδικής κολεξιόν επεκτείνοντας τις οικονομικές δραστηριότητες του οίκου.

Διάβασε ακόμη