Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Εγκαταλείπουν τα social media Harry και Meghan

Η Meghan Μarkle μίλησε στο podcast “Teenager Therapy”, για την διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Sunday Times και αναφέρει πως ο πρίγκιπας Harry, έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Meghan εγκατέλειψαν τους λογαριασμούς τους στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και δεν σκοπεύουν να τους επανενεργοποιήσουν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram, όπου είχαν περισσότερους από 10 εκατομμύρια “ακολούθους”, στις αρχές Απριλίου του 2020, όταν αποχώρησαν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πηγή προσκείμενη στο ζεύγος ανέφερε ότι “δεν προβλέπεται” να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ίδρυμά τους, το Archewell, και ότι είναι “ελάχιστα πιθανό” να ενεργοποιήσουν ξανά τους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζεύγος “βγήκε από την πλάνη του” από το “μίσος” που βίωσε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και Meghan έκανε λόγο για μια “σχεδόν ανυπόφορη” εμπειρία από το τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

“Μου είπαν ότι το 2019 ήμουν το πρόσωπο που δέχτηκε το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο”, δήλωσε εκείνη στο podcast “Teenager Therapy”, μιλώντας για το αίσθημα “απομόνωσης” και τις “συνέπειες” από τη διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν έγκυος στον γιο της, τον Άρτσι.

Πηγή: AΠΕ

Φωτογραφία: Instagram/@sussexroyal

Διάβασε ακόμη