Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγκαινιάστηκε το πρώτο Flagship Store της Kartell στην Κύπρο και ήταν όλοι εκεί

Οι επώνυμοι που φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, η πασίγνωστη ιταλική εταιρία επίπλων Kartell εγκαινίασε το πρώτο της Flagship store στην Κύπρο σε συνεργασία με την Ergo Home Group.

Τα εγκαίνια τέλεσε η έντιμη Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο κ. Federica Ferrari Bravo, ενώ στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης και Εμπορικός Διευθυντής της Kartell κ. Federico Luti. Το παρών τους έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες και φίλοι των δύο εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γνωστοί αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου.

Διάβασε ακόμη – Το πρώτο Flagship Store της Kartell ανοίγει στη Λευκωσία

Η φινέτσα, η δημιουργικότητα, η τεχνολογία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα έπιπλα Kartell, δεν έλειπαν από το πολυαναμενόμενο opening event. Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση του κ. Luti προς τους επαγγελματίες του χώρου, ενώ στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε ζωντανή μουσική από γνωστό jazz συγκρότημα και δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ σε ένα ιδιαίτερα ευδιάθετο κλίμα.

Η Kartell, εταιρικός συνεργάτης με τον Όμιλο ERGO Home, επέλεξε μια στρατηγικής σημασίας τοποθεσία στην πρωτεύουσα για το νέο της shop in shop, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Flagship Store της Kartell έχει μόλις λειτουργήσει στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο 200m2, εντός του καταστήματος Living στην Έγκωμη.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Kartell είναι μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού πλάνου της εταιρίας που την θέλει να επεκτείνει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο και να ενδυναμώνει την αξία και την ταυτότητα της μάρκας που είναι σχεδιασμένη για να πληροί τις ανάγκες κάθε χώρας.

Δες ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery:

Δες όλα όσα έγιναν στο event στο βίντεο εδώ.

Βρείτε το κατάστημα KARTELL στην Λευκωσία: Αγίου Νικολάου 41-49, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία

Facebook: Living Cyprus 
Instagram: livingcyprus 

Διάβασε ακόμη