Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Έφτασε το οριστικό τέλος για Kim Kardashian και Kanye West

Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί αλλά ακόμη δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Τα τελευταία χρόνια, φήμες ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να βάζει τέλος στο γάμο του, κάτι που μετά από λίγες μέρες διέψευδαν, είτε κάνοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις, είτε ανακοινώνοντας μια ακόμη εγκυμοσύνη της Αμερικανίδας τηλεοπτικής περσόνας.

Ωστόσο, ο νέος χρόνος και σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα θέλει την Kim Kardashian και τον Kanye West να έχουν πάρει την μεγάλη απόφαση να προχωρήσουν τις ζωές τους χωριστά. “Έφτασαν στη σημείο του να μην έχουν περάσει χρόνο μαζί ως ζευγάρι καθόλου τους τελευταίους μήνες”, αναφέρει πηγή στο E! και συμπληρώνει: “Συναντιούνται μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά ζουν χωριστά. Η Kim γνωρίζει ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Το γνώριζε εδώ και καιρό”.

Αν και η Kardashian δεν έχει ακόμα καταθέσει αίτηση διαζυγίου, το People αναφέρει ότι η αίτηση θα κατατεθεί σύντομα από τη σταρ. Η ίδια θέλει να είναι σίγουρη ότι παίρνει την καλύτερη απόφαση καθώς το πρώτο της μέλημα είναι το καλό των παιδιών της.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου του 2014 στη Φλωρεντία σε ένα χλιδάτο γάμο που είχε συζητηθεί έντονα. Μαζί απέκτησαν 4 παιδιά, την North, την Chicago, τον Psalm και τον Saint West.

 

Διάβασε ακόμη