Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Έφη Παπαϊωάννου: Σου δείχνει τις δημιουργίες του ρεβεγιόν

Εντυπωσιακά φορέματα με την υπογραφή της.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αυτή είναι η εποχή που ισχύει το Dress to Impress αφού είναι η εποχή που τα πάντα στολίζονται και βάζουν τα γιορτινά τους. Έτσι και τα outfits μας πρέπει να ακολουθούν αυτό το μοτίβο, το γιορτινό, το λαμπερό το glamorous, καθώς τα parties με τις σαμπάνιες, τα πυροτεχνήματα, τα κομφετί και τη λάμψη θα είναι τα μέρη που θα βρισκόμαστε πιο συχνά τις επόμενες ημέρες. Εσύ τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά να βρεις τις δημιουργίες εκείνες που θα σε αναδείξουν στην πιο λαμπερή καλεσμένη.

Διάβασε ακόμη – Έφη Παπαϊωάννου: Το υπέροχο φόρεμα που έφτιαξε για την Κατερίνα Καινούργιου για τη γιορτή της

Οι επιλογές πολλές ωστόσο αυτές που βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση της λίστας είναι τα φορέματα με παγιέτες, που είναι συνώνυμα του party dressing, όπως και αυτά σε metallic υφές, και τα φορέματα από βελούδο, που αποπνέουν πολυτέλεια και αριστοκρατική διάθεση, όπως και εκείνα από άλλα πολυτελή υφάσματα όπως η δαντέλα.

Διάβασε ακόμη – Χριστιάνα Αριστοτέλους: Σου δείχνει το απόλυτο φόρεμα για τις φετινές γιορτές

Επίσης “βασιλιάς” των glamorous events είναι φυσικά τα maxi dresses που βρίσκονται πιο κοντά στη λογική του “gown” και χωρίς ιδιαίτερο styling μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Φέτος μπορείς να επενδύσεις και να επιλέξεις δημιουργίες και στο απόλυτο χρώμα και της σεζόν αλλά και της εποχής που δεν είναι άλλο από το κόκκινο που σου προκαλεί το συναίσθημα της χαράς, αυτό που αρμόζει καλύτερα σε μια περίσταση όπως η υποδοχή του νέου χρόνου.

Προτάσεις που καλύπτουν όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει το party dress μας έδειξε η Κύπρια σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου. Αυτές περιλαμβάνουν κυρίως δημιουργίες με λαμπερές πέτρες και εντυπωσιακά σχέδια, σε κόκκινες και nude αποχρώσεις, αλλά και φορέματα σε luxury ύφος, που σίγουρα θα σου χαρίσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δες τις προτάσεις της Έφης Παπαϊωάννου:

Διάβασε ακόμη