Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Δύο γυναίκες κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της Emily Ratajkowski για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά

Οι σχέσεις του γνωστού παραγωγού ταινιών, Sebastian Bear-McClard με ανήλικες.

Ο Sebastian Bear-McClard, πρώην σύζυγος της Emily Ratajkowski και πατέρας του παιδιού της, κατηγορείται από δύο γυναίκες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο παραγωγός ταινιών είχε προσλάβει μέσω Instagram μια 17χρονη κοπέλα για να συμμετέχει στην ταινία “Good Time” στην οποία έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή. Η γυναίκα που πλέον είναι 24 ετών κινήθηκε νομικά εναντίον του παραγωγού κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Διάβασε ακόμη – Harry Styles – Emily Ratajkowski: Οι ερωτικές τους σκηνές στο Τοκίο

Όπως περιέγραψε στην καταγγελία της η γυναίκα της ζητήθηκε να ερμηνεύσει γυμνή μια σκηνή με έναν ηθοποιό που μόλις είχε αποφυλακιστεί “μπροστά σε σχεδόν μια ντουζίνα άντρες ηθοποιούς και μέλη του συνεργείου”, ανάμεσα στους οποίους οι Josh Safdie και Bennie Safdie. Η καταγγέλλουσα δήλωσε ότι ένιωσε τρομοκρατημένη ειδικά όταν ένας από τους ηθοποιούς “μου ψιθύρισε στο αυτί αν μπορεί να το βάλει μέσα ενώ έγραφαν οι κάμερες. Του είπα όχι”.

Η γυναίκα δημιούργησε μια συναινετική ρομαντική σχέση, όπως την χαρακτήρισε, με τον παραγωγό για πάνω από δύο χρόνια μετά τα γυρίσματα της σκηνής του “Good Time”, η οποία δεν μπήκε στην τελική εκδοχή της ταινίας.

Διάβασε ακόμη – H Emily Ratajkowski μίλησε για τον γάμο της: “Με χειραγωγούσε κι έπαιρνα αντικαταθλιπτικά”

Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίστηκε στο Variety ότι γνώρισε τον Bear McClard κατά τη διάρκεια της παραγωγής του “Uncut Gems” και πως ο παραγωγός την “προετοίμαζε” μέσω Instagram και της έταζε καριέρα. “Ο Sebastian κι εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε”, είπε η γυναίκα που εκείνη την εποχή ήταν 18 ετών προσθέτοντας πως όλα έγιναν στο διαμέρισμα όπου έμενε με την Ratajkowski. “Τα πράγματα προχώρησαν και χωρίς την συναίνεσή μου, ο Sebastian μπήκε χωρίς να βάλει προφυλακτικό” είπε τονίζοντας ότι ταυτόχρονα ο παραγωγός της μιλούσε υποτιμητικά και ρατσιστικά με τη δικαιολογία ότι κάνει πλάκα.

Η ίδια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός ξεκίνησε να μιλάει με μια 15χρονη κοπέλα που είχε επισκεφτεί τα γυρίσματα της ταινίας, κάτι που -όπως αποκάλυψε- ο ίδιος δεν αρνήθηκε όταν τον αντιμετώπισε, ενώ τελικά απολύθηκε από την ταινία όταν μαθεύτηκε ότι έχει σχέση με μια εργαζόμενη στην παραγωγή.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη