Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Dua Lipa: Η αποκάλυψη της για τα παιδικά της χρόνια

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το όνομα που θα ήθελε να είχε.

Τη στιγμή που η Dua Lipa παραμένει μία από τις όχι και τόσο πολλές σταρ που κάνουν διεθνή καριέρα με το πραγματικό της όνομα, η ίδια δηλώνει ότι το τελευταίο ήθελε να το αλλάξει από πολύ μικρή. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε αυτή της την πρόθεση μπροστά στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Hay Festival της Ουαλίας.

Διάβασε ακόμη – Shannen Doherty: Η δημοσίευση της για την μετάσταση του καρκίνου της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι θα προτιμούσε το όνομα της να είχε μία μεγαλύτερη βρετανική χροιά. “Ο κόσμος πάντα με ρωτούσε από πού βγαίνει το όνομά μου. Ήμουν περήφανη για αυτό, αλλά όταν ήμουν μικρότερη, ευχόμουν να με λένε κάτι σαν Hanna – κάτι φυσιολογικό και αγγλικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η σταρ της διεθνής pop σκηνής μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη μετακίνηση μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Λονδίνου στα νιάτα της, όταν προώθησε την επερχόμενη έναρξη της λέσχης βιβλίων Service95 στο φεστιβάλ. “Από νεαρή ηλικία, είχα το όνειρο να γίνω ποπ σταρ, αλλά ποτέ δεν φάνηκε σαν κάτι που ήταν πραγματικά εφικτό”, μοιράστηκε η Dua. “Ήμουν ένα νέο κορίτσι σε όλη μου τη ζωή”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Aniston: Ο τραυματισμός της καθώς γυμναζόταν  

“Υπήρχε πάντα η ιδέα να είμαι από δύο μέρη ταυτόχρονα”, εκμυστηρεύτηκε η ίδια και συνέχισε λέγοντας ότι: “κατάλαβα τη δυαδικότητα της κληρονομιάς μου από μικρή ηλικία. Οι άνθρωποι πάντα ρωτούσαν από πού είναι το όνομά μου”.

Η Lipa εξήγησε στη συνέχεια ότι αυτή η ανατροφή ήταν που την οδήγησε στο να γίνει “αρκετά αποφασισμένη” να ασχοληθεί με τη μουσική όταν τελείωσε το σχολείο. “Δεν αισθανόμουν ότι είχα τις ίδιες ευκαιρίες στη μουσική με αυτές που είχα στο Λονδίνο”, είπε για την απόφασή της να επιστρέψει στην πόλη αφού η οικογένειά της είχε μετακομίσει πίσω στο Κοσσυφοπέδιο. “Είχα κίνητρο. Ο πατέρας μου λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να μου πεις όχι.”

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη