Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Drew Barrymore: Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ποτέ δεν αγοράζει στις κόρες της

Η χριστουγεννιάτικη παράδοση που ακολουθείται εδώ και χρόνια στο σπίτι της.

Οι κόρες της Drew Barrymore, Olive και Frankie, φαίνεται πως έχουν συνηθίσει να μην βρίσκουν όμορφα τυλιγμένα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ρεβεγιόν. Ο λόγος; Η διάσημη μητέρα τους εδώ και χρόνια ακολουθεί μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη παράδοση, μακριά από τα τετριμμένα, κατά την οποία αποφεύγει να τους αγοράσει δώρα την γιορτινή περίοδο. Αντ’ αυτού τους χαρίζει μια μοναδική εμπειρία την ημέρα των Χριστουγέννων, με την ελπίδα ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη τους.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μιλώντας στο ET αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα δεν της αρέσει να αγοράζει δώρα για τις κόρες της, καθώς προτιμάει να πηγαίνουν όλες μαζί ένα ταξίδι. “Κάθε Χριστούγεννα πηγαίνουμε πάντα κάποιο ταξίδι. Δεν τους παίρνω δώρα, τα οποία νομίζω ότι στην ηλικία τους δεν τα λατρεύουν ιδιαίτερα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να θυμόμαστε ένα μέρος, τις φωτογραφίες και την εμπειρία και αυτό θέλω να τους δίνω ως δώρο” ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας στη συνέχεια πως φροντίζει να κάνει δώρα στις κόρες της τον υπόλοιπο χρόνο.

Διάβασε ακόμη – Drew Barrymore: Έχει να κάνει σεξ τα τελευταία έξι χρόνια και αποκάλυψε τους λόγους

“Παίρνουν πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε δεν είμαι σαν μια περίεργη, αυστηρή, ψυχρή μαμά που λέει: “Δεν παίρνετε δώρα!”. Απλά νιώθω ότι ένα καλύτερο δώρο θα ήταν μια ανάμνηση ζωής. Θα προτιμούσα να επενδύσω σε αυτό παρά σε ένα κουκλόσπιτο ή κάτι τέτοιο. Όλα εξισορροπούνται και είναι μια χαρά” δήλωσε, επισημαίνοντας πως η απόφαση της αυτή έχει πλέον μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικη παράδοση στο σπίτι τους.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη