Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Dr. Ηλιάνα Στρούθου: Βρήκαμε το glam jumpsuit που φόρεσε από ένα high fashion brand

Πρόκειται για ένα brand με demi-couture eveningwear.

Της Νικόλ Ζένιου

Ένα μοναδικό event διοργάνωσε η πλαστική χειρούργος Dr. Ηλιάνα Στρούθου για τα εγκαίνια της νέας της κλινικής Dr. Iliana Strouthou Plastic, Aesthetic and Reconstructive Clinic στη Λάρνακα τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Αυτά είναι τα νέα brands που θα φιλοξενούνται στο Maison Anemi

Από το event το οποίο συγκέντρωσε εκλεκτούς καλεσμένους εμείς ξεχωρίσαμε το υπέροχο σύνολο που φόρεσε η Ηλιάνα από ένα περιζήτητο high fashion brand το οποίο διατίθεται και σε μπουτίκ στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στο Maison Anemi.

Πρόκειται για το brand Safiyaa της σχεδιάστριας Daniela Karnuts με βάση το Λονδίνο, η οποία δημιούργησε το brand με σκοπό να προσφέρει demi-couture eveningwear κομμάτια φτιαγμένα από luxe υφάσματα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές ραπτικής. Γι’ αυτό άλλωστε συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή brand που φοράνε αρκετές σταρ του Hollywood όπως οι Jennifer Lopez και Kate Winslet οι οποίες λατρεύουν τη σειρά με cocktail dresses που διαθέτει.

Η Dr. Ηλιάνα Στρούθου επέλεξε να φορέσει ένα jumpsuit σε μαύρη απόχρωση από το εν λόγω brand το οποία φέρει κεντημένα διαμαντάκια στα μανίκια τα οποία προσθέτουν μία διακριτική λάμψη στο υπέροχο σύνολό της.

Aκολουθεί το σύνολό της με εικόνες από το λαμπερό event:

Διάβασε ακόμη