Δούκισσα Νομικού: Η μεγάλη αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της

Η αλλαγή στο κούρεμα της που την έκανε να λάμπει.

Τη Δούκισσα Νομικού τη γνωρίζουμε από πάντα με πολύ μακριά μαλλιά: από την πρώτη μέρα που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, διακρινόταν για τα πολύ μακριά, πυκνά μαλλιά της. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, και μετά τις δύο εγκυμοσύνες της, διατηρούσε ιδιαίτερα μακρύ το μήκος τους, αρνούμενη να τα κόψει, με αποτέλεσμα συχνά να φτάνουν μέχρι πολύ χαμηλά στη μέση της.

Διάβασε ακόμη – Η Βαρβάρα Νικολακάκη με το πιο stylish βραδινό χτένισμα του καλοκαιριού

Γι’ αυτό και προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι έκοψε τα μαλλιά της, και μάλιστα πιο κοντά από ποτέ. Στο βίντεο που δημοσίευσε πριν μόλις λίγα λεπτά, βλέπουμε το εντυπωσιακό “πριν” και “μετά”, αφού αποχωρίστηκε τα … αλά Ραπουνζέλ μαλλιά, για να περάσει σε ένα πολύ μοντέρνο μακρύ καρέ με πλαϊνές αφέλειες.

Διάβασε ακόμη – Στέφανη Παναγή: Σου δίνει inspo για ένα fun χρωματιστό μανικιούρ

Πράγματι, πρόκειται για ένα τολμηρό για την ίδια κούρεμα, αφού δεν μπορούμε να τη θυμηθούμε ούτε μια φορά με τόσο κοντά μαλλιά. Φυσικά, τα σχόλια στο βίντεο “πήραν φωτιά”, με τους θαυμαστές της να τη συγχαίρουν για την τόσο stylish επιλογή της. Όντως, το μακρύ καρέ με curtain bangs και χωρίστρα στη μέση ανήκει στις top τάσεις στα κουρέματα διαχρονικά, ενώ και το ανάλαφρο blow – dry χτένισμα ανέδειξε ακόμα περισσότερο το lob cut.

Δες τα νέα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού:

Πηγή: missbloom.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @dutchesss_

Διάβασε ακόμη