Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Μακρυγιάννη – Στυλιανού: Εντυπωσιακές με Έλενα Στρογγυλιώτου δημιουργίες

Λαμπερές εμφανίσεις από τις δύο παρουσιάστριες.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Εντυπωσιακές και stylish είδαμε τις δύο Κύπριες παρουσιάστριες, Δήμητρα Μακρυγιάννη και Στέλλα Στυλιανού να εμφανίζονται σε κοσμική εκδήλωση την οποία και παρουσίασαν. 

Οι δύο τους είδικά για την περίσταση επέλεξαν δύο κεντημένες με πέτρες δημιουργίες από τη βραδινή συλλογή της Έλενας Στρογγυλιώτου,Occasion Collection 2023″ η οποία αποτελείται από φορέματα με υψηλής ραπτικής υφάσματα και υλικά και από δημιουργίες με φτερά, shiny υφάσματα και εντυπωσιακές πέτρες αλλά και διαφάνειες. 

Διάβασε ακόμη – H Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα της “Special Occasion” συλλογή

Για ακόμη μία χρονιά η σχεδιάστρια με τη νέα της συλλογή αναβαθμίζει την έννοια του occasion wear, δίνοντας μια ξεχωριστή πρόταση που αγκαλιάζει όλες τις σύγχρονες γυναίκες.

Διάβασε ακόμη – Wedding dress: Τα ονειρεμένα νυφικά που ξεχωρίσαμε από τη νέα bridal συλλογή Κύπριας σχεδιάστριας

#1. Στέλλα Στυλιανού
Maxi εντυπωσιακή δημιουργία με κεντημένες πέτρες και φτερά για μία glamorous εμφάνιση με την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας. Το φόρεμα αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα της παρουσιάστριας ενώ τα πολυτελή υφάσματα αποπνέουν ένα χαρακτήρα πολυτέλειας για μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση. 

#2. Δήμητρα Μακρυγιάννη
Mini off shoulder δημιουργία με κεντημένες πέτρες για μία κομψή και ταυτόχρονα μοντέρνα βραδινή εμφάνιση. Το ασύμμετρο σχέδιο αλλά και τα haute cuture υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του συγκεκριμένου φορέματος προσφέρουν one of a kind εμφάνιση.  

Διάβασε ακόμη