Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Diane Kruger: Μετά από τρία χρόνια αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Με αφορμή το νέο της παιδικό βιβλίο ‘A Name Fron The Sky’.

Η Diane Kruger έγραψε ένα παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη που έχει το όνομα του καθενός και δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο όνομα της κόρης της που δεν είχε αποκαλύψει ποτέ από τότε που γεννήθηκε πριν 3 χρόνια.

Διάβασε ακόμη – Michelle Williams: Περιμένει το τρίτο της παιδί

Η 45χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Norman Reedus, δεν ήθελαν για λόγους ασφαλείας να δημοσιεύσουν το όνομα της 3χρονης κόρης τους, όμως πλέον η σταρ αποκάλυψε σε συνέντευξη γιατί διάλεξε το όνομα “Nova Tennessee” για εκείνη. “Την έκανα στα 42 και ο Norman είχε ένα παιδί όταν ήταν πολύ νεότερος. Το Nova στα λατινικά σημαίνει νέο ξεκίνημα και ένα nova αστέρι αλλάζει και ξαναγεννιέται. Και αγαπάμε το Tennessee, κάνουμε ταξίδια εκεί με τη μηχανή” είπε σε αμερικάνικο περιοδικό.

Η Kruger είχε ξαφνιαστεί μετά τη γέννα της Nova – που την φωνάζουν Noonoo ή Neenee κάποιες φορές- με το πόσο απολάμβανε τη μητρότητα: “Ήθελα να γίνω μαμά και ήμουν σίγουρη ότι θα μου άρεσε αλλά με ξάφνιασε το πόσο ήθελα να είμαι εκεί και να μην χάνω τίποτα”.

Διάβασε ακόμη – Nicola Peltz: Μας έδειξε από κοντά το νέο εκθαμβωτικό διαμαντένιο μονόπετρο της

Η ηθοποιός θυμάται ότι μεγαλώνοντας στη Γερμανία, δυσκολεύτηκε με το όνομά της καθώς δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο εκεί. “Θυμάμαι να επιστρέφω σπίτι και να κλαίω επειδή τα παιδιά με κορόιδευαν για το όνομά μου” είπε αλλά θυμάται ότι η μητέρα της διάβασε ένα βιβλίο για τη Θεά Diana, από την οποία πήρε και το όνομά της: “Μου άλλαξε πραγματικά τη ζωή. Και το πως βλέπω τον εαυτό μου σήμερα”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη