Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δέσποινα & Νάταλι Τζιαπούρα: Matchy matchy εμφάνιση σε βραδινή έξοδο

Ποιο hot αξεσουάρ επέλεξαν οι δύο stylish αδερφές. 

Της Νίκης Βρυωνίδου 

Αγαπούν την μόδα και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις τους casual και βραδινές. Ο λόγος για την Δέσποινα και τη Νάταλι Τζιαπούρα οι οποίες χθες βράδυ είχαν κοινή έξοδο και μάλιστα επέλεξαν να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους και με το ίδιο hot αξεσουάρ.

Διάβασε ακόμη – Δέσποινα Τζιαπούρα: Σου δείχνει πως να αναβαθμίσεις το total white look

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Τζιαπούρα επέλεξε ένα chic φόρεμα με ασύμμετρο σχέδιο που άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο στη φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί το οποίο συνδύασε με κοσμήματα σε χρυσό. H Νάταλι Τζιαπούρα επέλεξε φόρεμα σε silk υφή σε ροζ παλ απόχρωση συνδυάζοντάς το με embellished shoulder bag του οίκου Valentino σε κίτρινο χρώμα. 

Διάβασε ακόμη – To athleisure look της Δέσποινας Τζιαπούρα

Οι δύο τους ολοκλήρωσαν τα κομψά σύνολά τους με τα so hot double bow embellished mules του οίκου Mach & Mach, σε animal print για τη Δέσποινα Τζιαπούρα, ένα print που ταιριάζει ιδανικά με το πορτοκαλί και σε χρυσό για τη Νάταλι Τζιαπούρα καθώς όλο το look κινήθηκε σε μεταλλικές υφές.

Τα mules Mach & Mach όπως μπορείς να δεις και από τις δύο αυτές εμφανίσεις μπορούν να ολοκληρώσουν ιδανικά κάθε σου βραδινό outfit και να δώσουν αυτή την extra πινελιά λάμψης που αποζητούμε όλες.

Style tip
Αν θέλεις να συνδυάζονται με όλες τις ενδυματολογικές σου επιλογές επένδυσε στην silver pvc εκδοχή τους, όπως την είδαμε στο online shop, mytheresa, που πραγματικά ταιριάζουν με όλα.

Διάβασε ακόμη