Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Demi Moore: Το μήνυμά για τα γενέθλια του πρώην της, Bruce Willis

Η ηθοποιός ευχήθηκε στον διάσημο πατέρα των παιδιών της για τα 67α γενέθλιά του.

Η Demi Moore και ο Bruce Willis ήταν παντρεμένοι 13 χρόνια– από το 1987 έως το 2000, κι απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, την Rumer, την Scout και την Tallulah. Το πρώην ζευγάρι από το διαζύγιό του και μετά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, κάτι που το αποδεικνύει συχνά και μέσα από κοινές φωτογραφίες του στα social media.

Διάβασε ακόμη – David Beckham: Έδωσε τα social media στους γιατρούς της Ουκρανίας και οι εικόνες σοκάρουν

Πρόσφατα, η σταρ μοιράστηκε μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 67α γενέθλια του Willis ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους που τους δείχνει να χαμογελούν σε μια κουζίνα όπου ετοιμάζουν ένα γεύμα. “Χρόνια Πολλά Bruce. Είμαι ευγνώμων για τη ‘μεικτή’ οικογένειά μας”.

Πολλοί από τους fans τους έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο όμορφο είναι που το πρώην ζευγάρι κατάφερε να παραμείνει δεμένο μετά από τόσα χρόνια ενώ και οι δύο προχώρησαν με τις ζωές τους. Ο σταρ είχε παντρευτεί το 2009 με την Emma Hemming με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την 9χρονη Mabel και την 7χρονη Evelyn.

Πρόσφατα, η Rumer Willis είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως οι γονείς της είχαν καταφέρει να κάνουν τα παιδιά να βιώσουν το διαζύγιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να τα πιέζουν να διαλέξουν κάποιον από τους δύο γονείς: “Είμαι τόσο ευγνώμων που έχουμε αυτή την βαθιά και ουσιώδη επικοινωνία. Σε κάθε σχέση- είτε είναι με κάποιον σύντροφο, με την οικογένεια ή με τους φίλους σου- πρέπει να είσαι ειλικρινής και να επικοινωνείς καλά, να έχεις καλά μέσα επικοινωνίας. Είναι τόσο απίστευτα σημαντικό. Έχω πολλούς φίλους που μεγάλωσαν με γονείς που πήραν διαζύγιο σε μικρή ηλικία και έβλεπα τους γονείς να τους βάζουν να διαλέξουν ή να σκάβουν ο ένας τον λάκκο του άλλου. Κι εγώ δεν έπρεπε να το κάνω αυτό και νιώθω πολύ ευγνώμων που οι γονείς μου έκαναν προτεραιότητα το να είμαστε οικογένεια, παρά το γεγονός ότι έμοιαζε διαφορετική”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @demimoore

Διάβασε ακόμη