Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

David Beckham: Αυτός είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου

Ο σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο βρετανός μονάρχης ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν σπουδαίο σκοπό.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Την 1η Ιουνίου, το Ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσε ότι ο 49χρονος Beckham υπέγραψε ως πρεσβευτής.

Ο βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα ως πρίγκιπας της Ουαλίας το 1990 για να δημιουργήσει βελτιωμένες κοινότητες όπου οι άνθρωποι, οι τόποι και ο πλανήτης μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τα τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην αρχηγός του αγγλικού ποδοσφαίρου επισκέφθηκε τους κήπους Highgrove Gardens του βασιλιά Καρόλου στο Gloucestershire για να συναντήσει τον μονάρχη, να μάθει περισσότερα για τον οργανισμό και να ελέγξει μερικά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του φιλανθρωπικού ιδρύματος σε εργαστήρια στο χώρο.

Το King’s Foundation προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα για περίπου 15.000 μαθητές κάθε χρόνο, καθώς και προγράμματα υγείας και ευεξίας για άλλα 2.000 άτομα ετησίως.

Άλλες πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν έργα ανάπλασης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για την αναζωογόνηση κοινοτήτων και ιστορικών κτιρίων.

Διάβασε ακόμη – Hailey Bieber: Το πανάκριβο δώρο που της χάρισε ο Justin λίγο πριν γεννήσει

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το The King’s Foundation και που έχω την ευκαιρία να συμβάλω στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο του ιδρύματος. Ήμουν πάντα πρόθυμος να βοηθήσω τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ανυπομονώ ιδιαίτερα να υποστηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος και τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει στους νέους μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση”, ανέφερε ο Beckham σε δήλωσή του.

Διάβασε ακόμη