Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Dasha Zhukova: H σπάνια εμφάνιση με τον μονάκριβο γιο της (εικόνες)

Η σύζυγός του Σταύρου Νιάρχου σε πραγματικά σπάνια στιγμιότυπα με των τριών ετών γιο της.

Κάθε Met Gala είναι ένα ετήσιο ραντεβού με τη μόδα στους κόλπους της τέχνης, καθώς η διεξαγωγή του πραγματοποιείται στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης την πρώτη Δευτέρα κάθε Μαΐου. Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που έδωσαν το παρών και είχαν τη χαρά να περπατήσουν το ομολογουμένως εντυπωσιακό φετινό χαλί ήταν η Dasha Zhukova.

Για την εμφάνισή της, η συλλέκτης έργων τέχνης επέλεξε μία γαλήνια off shoulder δημιουργία του οίκου Prada με ιδιαίτερα μανίκια, η οποία αναδείκνυε αφενός τη γραμμή της και αφετέρου το πρόσωπό της. Ενθουσιασμένη με την ενδυματολογική της επιλογή, η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου αποφάσισε να μοιραστεί μερικά backstage στιγμιότυπα από την προετοιμασία της.

Διάβασε ακόμη – Katy Perry – Rihanna: Δες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης την εμφάνιση τους στο Μet Gala 2024

Ανάμεσα στις πόζες στον φακό του φωτογράφου και τα χαμόγελα, ξεχωρίζει η στιγμή που ο μικρός της γιος εμφανίζεται και ζητά την προσοχή της μητέρας του σε ένα πραγματικά σπάνιο στιγμιότυπο. Η Dasha Zhukova επέλεξε να αναρτήσει τα εν λόγω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να “λιώνουν” από την τρυφερή συνάντηση μητέρας και γιου.

Διάβασε ακόμη – Τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Met Gala 2024

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova, παντρεύτηκαν το 2019 με πολιτικό γάμο, στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, ενώ σήμερα ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον μονάκριβο γιο τους.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη