Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Create Your Life with Jill and Nikolas: Γνώρισε τον πραγματικό εαυτό σου

Μια πρόταση που θα σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις να αλλάζεις από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η ζωή είναι υπέροχη αλλά έρχεται πολλές φορές μαζί με ένα πακέτο απρόσμενων εξελίξεων ή υπολογισμένων συνεπειών που όμως αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή μας. Δεν είναι παράλογο να μπερδεύεσαι, να χάνεσαι, να στέκεσαι με ερωτηματικά. Για την ακρίβεια, είναι απόλυτα ανθρώπινο.

Αν αναζητάς καθοδήγηση από τους εμπειρότερους life coaches και έχεις πάρει σοβαρά την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου, τα Χανιά και το summer retrear “Create Your Life with Jill and Nikolas” είναι το ιδανικότερο νέο σκηνικό που θα σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις να αλλάζεις από την πρώτη κιόλας μέρα!

Έλα μαζί μας στον επίγειο παράδεισο της Κρήτης, στα κοσμοαγαπητά Χανιά, για να εναρμονίσεις το σώμα και την ψυχή σου και να απελευθερώσεις όλη την εγκλωβισμένη δυναμική σου!

Διάβασε ακόμη – Δημιούργησε momentum στη ζωή σου

Η αυτοβελτίωση βρίσκεται σε άμεση συσχέτιση με το περιβάλλον. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε όταν πνιγόμαστε από τις συνθήκες της καθημερινότητας. Θα αντιληφθείς τη διαφορά όταν κληθείς να αντιμετωπίσεις ακριβώς τις ίδιες προκλήσεις στην αυτοανάπτυξή σου, αλλά σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες!

Φέτος, λοιπόν, το ετήσιο retreat έχει τα πολύχρωμα και ζωντανά Χανιά ως σκηνικό αστείρευτης έμπνευσης και ενέργειας για να κάνουμε τις… χειρουργικές τομές που απαιτεί η ζωή μας! Γίνε μέρος της μεγάλης παρέας μας και παρακολούθησε τα αναβαθμισμένα workshops που ετοιμάσαμε για εσένα ειδικά για αυτό το ανεπανάληπτο retreat! Τόσο εγώ όσο και η έμπειρη ομάδα των retreat coaches θα φροντίσουμε να ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις σου και με… βατήρα το υπέροχο σκηνικό ηρεμίας του IolidaBeach, θα γυρίσεις στην καθημερινότητα σου με όλα τα συναισθηματικά εφόδια να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου! Μπες και εσύ στο εδώ και γίνε μέρος του “Create Your Life with Jill and Nikolas in Crete”. Έχουν απομείνει μονάχα λίγες θέσεις, γι’ αυτό κλείσε έγκαιρα τη δική σου συμμετοχή αξιοποιώντας το προνομιακό οικονομικό πακέτο που τρέχει αν φέρεις μαζί και τη συντροφιά σου.

Με αυστηρά κριτήρια επιλογής και πλήρη συμμόρφωση προς όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του Covid-19, είναι εγγυημένα η πιο ασφαλής, η πιο χαρούμενη και συνάμα η πιο δυναμική διαδικασία μεταμόρφωσης που ακολούθησες ποτέ!

Η εξέλιξή μας, παρόλο που είναι εφικτή παντού και πάντα, είναι ακόμα πιο λειτουργική και άμεση όταν απομακρύνονται από αυτή το άγχος και όλοι εκείνοι οι παράγοντες που την κρατούν στάσιμη. Και ποιο ιδανικότερο περιβάλλον για να επανενώσεις το σώμα με την ψυχή σου από τα καρτποσταλικά Χανιά.

Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, αυτή η αλλαγή σκηνικού. Είναι η απαραίτητη αναστροφή που αποδεικνύει πως έχεις αποφασίσει να κάνεις την υπέρβαση. Και αυτή την απόδειξη τη χρειάζεσαι για να αρχίσεις να δουλεύεις σοβαρά πάνω στην αυτοανάπτυξή σου!

Θα είναι τιμή και χαρά μας να είσαι εκεί!

Ευχαριστίες στον Νικόλας Ουρανός, PCC, Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation, Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη