Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Cοvid free στούντιο για τις παραγωγές του δημιουργεί ο Tom Cruise

O γνωστός ηθοποιός δημιουργεί το δικό του στούντιο, σε μία πρώην στρατιωτική βάση.

Ο Tom Cruise βρίσκεται σε αποστολή και αυτή είναι να διασφαλίσει ότι η νέα του ταινία δεν θα επηρεαστεί από τον Covid-19.

Όπως αναφέρει το Page Six ο ηθοποιός που πρόσφατα τσακώθηκε με μέλη του συνεργείου κινηματογράφησης της ταινίας “Mission: Impossible 7” καθώς δεν τηρούσαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον περιορισμό του Covid-19, ξοδεύει εκατομμύρια για να μεταφέρει την παραγωγή σε μια πρώην βάση στο Longcross του Σάρεϊ, ανέφερε η βρετανική The Sun.

Ο Cruise λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βάλει τις φωνές σε δύο εργαζόμενους στο συνεργείο κινηματογράφησης καθώς στέκονταν πολύ κοντά. “Αν σας δω να το ξανακάνετε έχετε φύγει. Κι αν κάποιος από το συνεργείο το κάνει, κι εσείς, κι εσείς, κι εσείς έχετε φύγει. Κι εσείς ποτέ δεν θα το ξανακάνετε” φώναξε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε υπάλληλοι παραιτήθηκαν από τα γυρίσματα ύστερα και από μία δεύτερη “έκρηξη” που είχε ο ηθοποιός και που αφορούσε τη μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Η παραγωγή της ταινίας είχε σταματήσει τα γυρίσματα στην Ιταλία ύστερα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων στο συνεργείο και τον Ιούλιο πήρε άδεια για τη συνέχιση των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη