Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Courteney Cox: Το viral βίντεο που ανέβασε και ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια views

Και περιλαμβάνει τον Εd Sheeran και τον Sir Elton John John.

Tο Instagram account της Courteney Cox είναι γεμάτο εκπλήξεις κι αν έχεις κάνει το λάθος να μην την ακολουθήσεις, τώρα είναι η στιγμή να το διορθώσεις. Λίγες ημέρες πέρασαν από την αναπαραγωγή του The Routine (της χορογραφία του Ross και της Monica) από τη σειρά Friends από την ίδια και τον Ed Sheeran, με την ηθοποιό να επιστρέφει δριμύτερη με ένα βίντεο που κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.000.000 views σε μόλις λίγες ώρες.

Στην παρέα της Cox βρέθηκε ξανά ο Ed Sheeran, οι οποίοι πλαισιώθηκαν επίσης από τον Sir Elton John και την μουσικό Brandi Carlile, ερμηνεύοντας το Tiny Dancer, επιτυχία του Rocketman όμως πιο συγκεκριμένα μια παραλλαγή του, αφιερώνοντάς την στη Lisa Kudrow.

Ειδικότερα, σ’ένα επεισόδιο στη σειρά “Friends”, ο χαρακτήρας της Kudrow, Phoebe είχε αποκαλέσει το τραγούδι αυτό ως το πιο ρομαντικό, κάνοντας λάθος τους στίχους και αντί να τραγουδήσει τη φράση tiny dancer, είχε πει Tony Danza, πιστεύοντας πως ο τραγουδιστής είχε γράψει τον συγκεκριμένο στίχο για τον πρωταγωνιστή του “Who’s The Boss”.

Έτσι, η παρέα της Cox ερμήνευσε το κομμάτι όπως ακριβώς το ήξερε ο χαρακτήρας της Phoebe. Τα σχόλια από διάσημους και μη έπεσαν βροχή, με την Kudrow να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό. Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός Tony Danza σχολίασε πως του έφτιαξαν την ημέρα.

Με τη σειρά της, η Kudrow ανέβασε ένα βίντεο λέγοντας, αστειευόμενη πως ενώ η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική, το κανονικό τραγούδι λέει young Tony Danza, όπως το είχε τραγουδήσει η ίδια στη σειρά.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη