Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Coca-Cola HBC Cyprus: Και φέτος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Η εταιρεία για 46η χρονιά στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 – Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία Coca-Cola HBC Cyprus στηρίζει την εκστρατεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Τράπεζας Κύπρου “Στη Μάχη ενάντια στον Καρκίνο”, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πορείας Χριστοδούλας, η οποία ακυρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, λόγω της πανδημίας.

Η Coca-Cola HBC Cyprus στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο για 46 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα” σε γάλα, όπως επίσης υποστηρίζοντας ολόχρονα τις διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

Έτσι και φέτος, η Coca-Cola HBC Cyprus προσέφερε δωρεάν το βραβευμένο μεταλλικό νερό “Κύκκος”, στους εκατοντάδες εθελοντές που πραγματοποιούν έρανο σε διάφορα σημεία παγκύπρια, όπως επίσης και στους δεκάδες ποδηλάτες και δρομείς που πραγματοποίησαν φιλανθρωπικές διαδρομές στις κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

Η κυρία Κάλια Πατσιά, Corporate Affairs & Sustainability Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου, ανέφερε “Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια στηρίζουμε και φέτος την Πορεία Χριστοδούλας, παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών που ζούμε. Η Πορεία είναι μια δράση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε. Στη μάχη ενάντια στον καρκίνο δεν περισσεύει κανείς. Η Εταιρεία μας, παραμένει διαχρονικός σταθερός σύμμαχος και συνοδοιπόρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της προσπάθειάς του να στηρίξει τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προσφέροντας ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου”.

Εκ μέρους του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η Εκτελεστική Διευθύντρια, Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμηση του Συνδέσμου προς την Coca-Cola HBC Cyprus η οποία όπως ανέφερε είναι “ένας μεγάλος σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στη μάχη ενάντια στον καρκίνο”. “Αυτές οι μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε εδραιώσει με εταιρείες όπως η Coca-Cola HBC Cyprus και η στήριξη που λαμβάνουμε από αυτές”, ανέφερε η κ. Ιωαννίδου, “μας βοηθούν σημαντικά στο έργο μας, στην προσφορά, δηλαδή, δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και μέλη των οικογενειών τους είτε στην Αροδαφνούσα στη Λευκωσία και το Ευαγόρειο στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου”.

Coca-Cola HBC Cyprus:
Η Coca-Cola HBC Cyprus μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν τρείς γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea,Powerade, καψουλών espresso και Ready to Drink Costa Coffee και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ, τα ΛΑΝΙΤΗΣ Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα chips TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα και στο Facebook.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:
Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία “total beverage company”, προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Διάβασε ακόμη