Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Christmas beauty: Ποια χειρουργική επέμβαση θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς πριν τις γιορτές

H Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, πλαστικός και ογκοπλαστικός σου προτείνει την ιδανική χειρουργική επέμβαση για να κάνεις πριν τα Χριστούγεννα η οποία θα ανανεώσει το βλέμμα σου και θα έχει επουλωθεί πριν τις γιορτές.

Η χαλάρωση του δέρματος, η εναπόθεση λίπους και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι όλα σημάδια γήρανσης που επηρεάζουν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, και που μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένοι, λυπημένοι, άγρυπνοι ή ακόμα και πολύ μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είμαστε.

Η χαλάρωση των βλεφάρων αντιμετωπίζεται χειρουργικά με τη μέθοδο της βλεφαροπλαστικής. Η βλεφαροπλαστική είναι μια απλή επέμβαση, εφόσον γίνεται από ειδικούς. Πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, δεδομένου ότι απαιτείται η συνεργασία του ασθενούς κατά την διάρκεια της επέμβασης, προκειμένου να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη – Συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από τη Δρ. Γεωργία Κουλέρμου

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές άνω και κάτω βλεφαροπλαστικής γίνεται δυνατή η ανανέωση της περιοφθαλμικής περιοχής δίνοντάς μας ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

Πόσος είναι ο χρόνος της αποθεραπείας;

Σαν επέμβαση η βλεφαροπλαστική δεν είναι επώδυνη και έχει άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα. Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του αμέσως μετά την επέμβαση. Η πλήρης αποθεραπεία διαρκεί μια περίπου βδομάδα. Την όγδοη μέρα η ασθενής μπορεί να μακιγιάρει τα μάτια της.

Απόκτησε ξανά ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα!

Ευχαριστίες στη Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, πλαστικός και ογκοπλαστικός χειρουργός, www.georgiakoulermou.comInstagram: dr. georgiakoulermou, Facebook: Dr. Georgia Koulermou, τηλ. 99657810.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη