Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Χριστιάνα Καφά: Παρουσιάζει τη νέα της έκθεση κοσμημάτων στη Λευκωσία

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες.

Λίγο πριν τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, η Χριστιάνα Καφά, επιστρέφει στην Κύπρο με σκοπό να παρουσιάσει τη νέα της έκθεση κοσμημάτων, σε μια εκδήλωση με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί 2 με 4 Δεκεμβρίου 2022 στον εντυπωσιακό χώρο του The Gym στη Λευκωσία, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες.

Από το 2014 που δημιούργησε την πρώτη της συλλογή, η Χριστιάνα Καφά αποτελεί μία από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες fine Jewelry, με τα σχέδια της να διακρίνονται απο τη minimal αισθητική και τη διαχρονική ποιότητα των premium υλικών. Stand out σχεδιασμός και κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και σε κάθε περίσταση είναι ο βασικός γνώμονας της σχεδιάστριας, που μέσα απο μία γκάμα μοναδικών επιλογών, μπορούν όλοι να βρούν το συνδυασμό των κοσμημάτων που θα απογειώσει το προσωπικό τους στυλ.

Όμως, πέρα από την αγάπη της για την ποιότητα και την αισθητική, η Χριστιάνα Καφά διακρίνεται από ενσυναίσθηση και έντονη κοινωνική δράση, η οποία και την οδήγησε φέτος στην επιλογή και στήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονιδές.

Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο και στηρίζοντας έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη, εδώ και 24 χρόνια από την ίδρυση τους, οι Αλκυονίδες έχουν αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά σωματεία της Κύπρου, με αξιοσημείωτη και συνεχή κοινωνική δράση. Υποτροφίες για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οικονομική στήριξη καθόλη τη διάρκεια των σπουδών, μερική κάλυψη του κόστους σε θέματα υγείας και μετάβαση εκτός των συνόρων της Κύπρου για θεραπεία, σταθερή οικονομική στήριξη σε άπορες οικογένειες, είναι αναφορικά ένα κομμάτι από το έργο στο οποίο οι Αλκυονίδες συντελούν.

Τα εγκαίνια της ξεχωριστής έκθεσης κοσμημάτων της Χριστιάνας Καφά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 στο The Gym (Ονασαγόρου 87-89) στη Λευκωσία, όπου το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει με τη σχεδιάστρια, κάνοντας παράλληλα τις αγορές του.

Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 10:00-22:00

Ακολουθήστε τη Χριστιάνα Καφά στα social media και ανακαλύψτε την exclusive συλλογή της:

Instagram: Christiana Kafa jewelry 
Facebook: Christiana Kafa jewelry

Website: www.christianakafa.com

Διάβασε ακόμη