Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Christian Louboutin: Κυκλοφόρησε σειρά με αρώματα και είναι ότι πιο elegant έχουμε δει

Με σήμα κατατεθέν το κόκκινο, ο Γάλλος σχεδιαστής συνεχίζει να μας καταπλήσσει ευχάριστα! 

Για πολλούς από εμάς, η καραντίνα είναι μια περίοδος όπου απλώς δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα. Για άλλους, πάλι, αποτελεί μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση, αναζήτηση και δημιουργία.  Ένας από αυτούς είναι ο Christian Louboutin που δεν επέτρεψε στην πανδημία να περιορίσει την έμπνευσή του και αποφάσισε να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση του στην αγορά καλλυντικών.

Έτσι, μετά τη σειρά από βερνίκια νυχιών που είχε κυκλοφορήσει, δημιούργησε μια σειρά από εφτά διαφορετικά αρώματα. Η κολεξιόν ονομάζεται Loubiworld και αποτελεί ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με οδηγό τις μυρωδιές. Kάθε άρωμα είναι εμπνευσμένο από μία διαφορετική κουλτούρα, εμπειρία ή προσωπικότητα που άφησε το δικό της αποτύπωμα στο μυαλό του σχεδιαστή, ενώ ανήκουν σε διαφορετικές οσφρητικές οικογένειες. Έτσι, το Loubifuk με βάση το τριαντάφυλλο είναι ένα ελαφρύ άρωμα, το Loubidon φρουτώδες, το Loubicrown έχει ανατολίτικο ξυλώδη χαρακτήρα. Το Loubirouge είναι εμπνευσμένο από το Παρίσι, το Loubicroc από εξωτικά μπαχαρικά και το Loubiraj είναι “σκοτεινό” και intellectual.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα αρώματα της σειράς Loubiworld παίζουν οι μυρωδιές της φύσης, που είναι και αυτές που σφράγισαν την οσφρητική μνήμη του δημιουργού από την παιδική του ηλικία αλλά και παραδοσιακά στοιχεία από τις διάφορες περιοχές όπου διαμένει κατά καιρούς –ο Christian Louboutin διατηρεί σπίτια στο Παρίσι, τη Συρία, την Αίγυπτο και την Πορτογαλία. Φυσικά, τα μπουκάλια έχουν το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που έχουν και οι σόλες των παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή του!

Η νέα σειρά αρωμάτων διατίθεται στο christianlouboutin.com.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/louboutinbeauty

Διάβασε ακόμη