Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Chrissy Teigen: Μετά την αποβολή είναι ξανά έγκυος

Το διάσημο μοντέλο και ο John Legend περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Της Νικόλ Ζένιου 

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν η Chrissy Teigen και ο John Legend, σύμφωνα με την ανάρτηση της Chrissy Teigen στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Διάβασε ακόμη – Chrissy Teigen: “Σταματάτε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος”

Δύο χρόνια μετά την αποβολή που είχε, την οποία μοιράστηκε με τους followers της με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, και μετά από τον νέο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης που ξεκίνησε, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης πώς αυτή τη φορά αισθάνεται καταπληκτικά και είναι “αισιόδοξη”, προσθέτοντας “το σπίτι μας έχει γεμίσει με χαρά.”

Η αποβολή συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2020, και το παιδί που “έχασαν” μετά από αιμορραγία, το είχαν ονομάσει Jack. H Teigen είχει δηλώσει τότε πώς η αποβολή ήταν “ο χειρότερος πόνος που βίωσε ποτέ και που μπορούσε ποτέ να φανταστεί”. 

Στην χθεσινή ανάρτηση της, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο γεγονός: “Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα από ανάμεικτα συναισθήματα, ωστόσο η καρδιά μας και το σπίτι μας είναι τώρα γεμάτα από χαρά.”

“Μετά από αμέτρητες ενέσεις (και στο πόδι απ’ ότι βλέπετε) περιμένουμε ακόμη ένα παιδάκι. Μετά από κάθε ραντεβού, έλεγα στον εαυτό μου, ‘ΟΚ, είναι καλά το μωρό, τώρα μπορώ να το ανακοινώσω, όμως λίγο αργότερα άκουγα τον χτύπο της καρδιάς του και φοβόμουν να το κάνω. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να φύγω ποτέ από ένα ραντεβού στον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό παρά φόβο, αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη και καταπληκτικά”.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά, την 6χρονη Luna και τον 4χρονο Miles.

Τον Δεκέμβριο του 2020, μετά την αποβολή, η Teigen έγραψε στο instagram ότι δεν θα έμενε ποτέ ξανά έγκυος. 

Aκολουθεί η συγκλονιστική ανάρτηση που είχε κάνει για την αποβολή της από το δωμάτιο του νοσοκομείου:

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη