Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Chrissy Teigen – John Legend: Yποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend. Το διάσημο μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και την είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής όταν στη διάρκεια μίας ιδιωτικής συναυλίας του το βράδυ της ίδιας ημέρας είπε στο κοινό: “Υποδεχθήκαμε το μωρό μας σήμερα το πρωί, πόσο ευλογημένη ημέρα!”, ενώ συμπλήρωσε “έχω κοιμηθεί ελάχιστα, αλλά νιώθω γεμάτος ενέργεια”

Διάβασε ακόμη – Chrissy Teigen: Η εικόνα της λίγο πριν γεννήσει

Η γέννηση του παιδιού τους έρχεται τρία χρόνια μετά τη τραγική απώλεια του μωρού που κυοφορούσε η Teigen το 2020. Εκείνη η αποβολή όταν ήταν στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της μετά από επιπλοκές είναι κοστίσει ακριβά στη ψυχολογία του ζευγαριού, η Teigen είχε παραδεχτεί ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να το ξεπεράσει, ωστόσο το ζευγάρι είχε επιλέξει να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά του και την εμπειρία του για να διαχειριστεί το πένθος και να στηρίξει ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχη τραγική απώλεια. 

Την είδηση της τρίτης εγκυμοσύνης έκανε γνωστή η Chrissy Teigen τον Αύγουστο του 2022, ενώ παραμένει άγνωστο το φύλο του μωρού. Το ζευγάρι έχει δυο μεγαλύτερα παιδιά, τη Luna, 6 χρονών, και τον Miles, 4 ετών. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη