Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Chiara Ferragni: Σε ποιο brand πολυτελών ρολογιών είναι πρέσβειρα

Η νέα συνεργασία της Ιταλίδας influencer.

To brand πολυτελών ρολογιών Hublot αποκάλυψε ότι επέλεξε την Ιταλίδα influencer μόδας, Chiara Ferragni ως νέα πρέσβειρά του. Η Chiara Ferragni προστίθεται στα ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων, όπως ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ολυμπιονίκης αγώνων ταχύτητας Γιουσέιν Μπολτ και η σεφ Κλερ Σμιθ οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια του brand.

Σε δήλωσή της η Ιταλίδα blogger που έγινε επιχειρηματίας είπε σχετικά με τη συνεργασία: “Τα μηνύματα και οι αξίες του Hublot είναι σημαντικά για μένα, γι’ αυτό επέλεξα να ενταχθώ σε αυτήν την οικογένεια σήμερα. Ο συνδυασμός πάθους και αποφασιστικότητας διαμόρφωσε αυτό που είμαι, σε όλους τους ρόλους μου και σφυρηλάτησε την επιχειρηματία που έχω γίνει. Αυτή η ίδια μίξη έκανε επίσης τη Hublot την εταιρεία που είναι σήμερα”.

Διάβασε ακόμη – Η ιστορία της Lady Dior τσάντας: Από τη πριγκίπισσα Diana στην Chiara Ferragni

Σύμφωνα με ανακοίνωση του brand η συνεργασία με τη Ferragni αποφασίστηκε επειδή είναι πρωτοπόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ισχυρή επιρροή της. “Στο Hublot αγαπάμε γυναίκες και άνδρες που εμπνέουν, που πιστεύουν στα όνειρά τους και κινούν ουρανό και γη για να τα εκπληρώσουν, που υποστηρίζουν την ξεχωριστή τους προσωπικότητα, είναι πρόθυμοι να βγουν έξω, δεν φοβούνται τι θα πουν οι άνθρωποι και ακολουθούν τον δρόμο τους με αυθεντικότητα και πάθος,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ωρολογοποιίας, Ρικάρντο Γκουναταλούπε. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: instagram/ @hubolt

Διάβασε ακόμη