Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Charlene του Μονακό: H ανατρεπτική φωτογραφία της πιο punk πριγκίπισσας

Ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της, μάχεται κατά του παράνομου κυνηγίου για την προστασία του ρινόκερου.

Μπορεί η υγεία της να μην της επιτρέπει να επιστρέψει στην οικογένειά της στο Μονακό, η πριγκίπισσα Charlene, όμως, εξακολουθεί να μάχεται κατά του παράνομου κυνηγίου με σκοπό την προστασία του ρινόκερου.

Με μία νέα καμπάνια και μία άκρως ανατρεπτική φωτογραφία, η Charlene προωθεί την πρωτοβουλία “Chasing Zero” ώστε να μπει ένα τέλος στην κτηνωδία που βάζει σε κίνδυνο το φυσικό μας περιβάλλον.

Η ίδια ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram την εν λόγω ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία κρατάει τη μύτη της ενώ δείχνει με το δάχτυλό της την κάμερα. Σε επόμενη φωτογραφία του καρουζέλ βλέπουμε το σλόγκαν “Not Cool” με κόκκινο χρώμα ενώ στη συνέχεια η ίδια παρακινεί τον κόσμο να κάνει δωρεά στον οργανισμό της για την προστασία του είδους. Όπως γράφει στη σελίδα του site της την ίδια στιγμή οι άνθρωποι που θα προβούν σε δωρεές θα έχουν αυτόματα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δύο εισιτήρια για τον αγώνα δρόμου Formula 1 που θα λάβει χώρα ως είθισται στο Μονακό το 2022.

Διάβασε ακόμη – Αυτό είναι το μυστικό τρίτο σπίτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Kate Middleton

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η πριγκίπισσα Charlene βρίσκεται στη γενέτειρά της από τον περασμένο Μάιο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την προστασία των άγριων ειδών, όμως μία μόλυνση την εμπόδισε από το να επιστρέψει στο Μονακό για την επέτειο των 10 ετών γάμου της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Από την άλλη, προσπαθεί συνεχώς να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ίδιο, που πρόσφατα τον αποκάλεσε “βράχο” της αλλά και με τα παιδιά της, με τα οποία κάνει συχνά βίντεο κλήσεις, δείχνοντάς τους τι κάνει για να βοηθήσει την κοινότητα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η νύφη της, Chantell Wittstock, η οποία είναι και CEO του οργανισμού της πριγκίπισσας Charlene στην Αφρική, δήλωσε πως η κουνιάδα της αναμένεται να υποβληθεί ξανά σε εγχείριση και πως όταν τα μέτρα του κορονοϊού το επιτρέψουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά θα επισκεφθούν τη μητέρα τους προς τα τέλη του Αυγούστου.

Όπως δήλωσε η ίδια η πριγκίπισσα, είναι η μεγαλύτερη περίοδος που βρίσκεται μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά της. “Όπως είπα, είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Δεν μπορώ να προβλέψω την εξέλιξη της θεραπείας μου. Αλλά ναι, είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν είμαι με τα παιδιά μου φέτος το καλοκαίρι στην Ευρώπη”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@monacotribune

Διάβασε ακόμη