Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Celine Dion: Η σπαρακτική εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας της

“Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω”, λέει στο τρέιλερ του νέου της ντοκιμαντέρ.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το “I Am: Celine Dion”, ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Celine Dion και για τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πόσο της λείπει η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να μπορέσει να επιστρέψει.

“Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ένας αγώνας”, λέει αρχικά η νικήτρια με Grammy.

Στη συνέχεια προσθέτει με δάκρυα στα μάτια ότι: “Οι άνθρωποι μου λείπουν πολύ”.

Διάβασε ακόμη – Celine Dion: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα παιδιά της

Ωστόσο, η 56χρονη Dion εξηγεί επίσης ότι είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή. “Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ”, λέει η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On”. “Και δεν θα σταματήσω. Δεν θα σταματήσω”.

Διάβασε ακόμη – Celine Dion: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η συγκινητική εξομολόγηση

Στο ντοκιμαντέρ, η Dion -που ήταν μόλις 13 ετών όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ- κοιτάζει επίσης πίσω στην πορεία της καριέρας της και προσθέτει: “Είδα τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της”.

“Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου, ξέρεις”, λέει. “Είναι δύσκολο να ακυρώσεις μια συναυλία όμως”.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο stiff person syndrome, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

Η ασθένεια ανάγκασε την τραγουδίστρια να ακυρώσει τις ημερομηνίες της περιοδείας της στην Ευρώπη, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο Φεβρουάριο.

Φωτογραφίες: Instagram/@ celinedion

Διάβασε ακόμη