Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Celine Dion: Δεν συμπεριλήφθηκε σε λίστα με τους 200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών

Οι viral αντιδράσεις εναντίον του περιοδικού Rolling Stone.

H ετήσια λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους τραγουδιστές της χρονιάς και τους 200 καλύτερους όλων των εποχών δημοσιεύτηκε, όμως η Celine Dion έλειπε από αυτή.

Το περιοδικό δημοσίευσε την ανανεωμένη του λίστα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή πολλούς τραγουδιστές, όπως ο Ozzy Osborne, η Adele, η Mariah Carey κ.α. Ωστόσο, από αυτή απουσίαζε το όνομα της Celine Dion, γεγονός που προκάλεσε τις εντυπώσεις όλων.

Διάβασε ακόμη – Gwyneth Paltrow: Η φωτογραφία με μαγιό μαζί με την κόρη της λίγο πριν το ρεβεγιόν

Αν και υπήρξαν κι άλλα ονόματα που δεν συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του Rolling Stone, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν της έδωσαν μια θέση, μιας και οι φωνητικές της ικανότητες είναι εντυπωσιακές.

Η Celine Dion έχει αμέτρτητες διακρίσεις

Έχοντας κερδίσει αμέτρητες διακρίσεις, όπως 5 βραβεία Grammy, 6 ΑΜΑ, 7 Billboard, 20 βραβεία JUNO και πολλά άλλα, θα την περίμενε κανείς στις πρώτες κιόλας θέσεις της λίστας. Επιπλέον, επτά από τα άλμπουμ της έχουν πουλήσει τουλάχιστον 10 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, γεγονός που αποτελεί επίτευγμα για εκείνη, αφού μόνο λίγες γυναίκες τραγουδίστριες το έχουν καταφέρει. Αρκετοί από τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει χρυσοί ή πλατινένιοι, ενώ οι επιτυχίες της συνήθως βρίσκονται στην πρώτη θέση των τσαρτ.

Διάβασε ακόμη – Celine Dion: Aντιμετωπίζει σπάνιο πρόβλημα υγείας

Ακόμα και τα κριτήρια, με τα οποία το Rolling Stone επέλεξε τους καλλιτέχνες, ταιριάζουν απόλυτα με τα όσα έχει καταφέρει η τραγουδίστρια. Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό αναφέρει ότι για να μπει κανείς στη λίστα των 200 καλύτερων τραγουδιστών όλων των εποχών, εξετάζεται ολόκληρο το εύρος της δουλειάς του, οι ικανότητές του και οι διακρίσεις που έχει λάβει.

Βέβαια, ενώ οι θαυμαστές της δεν μπορούν με τίποτα να “χωνέψουν” το γεγονός ότι η αγαπημένη τους τραγουδίστρια δεν θεωρείται μια από τις “καλύτερες όλων των εποχών”, η ίδια δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τους τίτλους, καθώς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Αυτό το διάστημα άλλωστε, έχει πιο σημαντικά ζητήματα για να ασχοληθεί, καθώς πρόσφατα διαγνώσθηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS).

Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Πηγή: protothema.gr

Διάβασε ακόμη