Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Celine Dion: Αποκάλυψε πότε έμαθε ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου

“Δεν πήρα το χρόνο που έπρεπε…”

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Celine Dion αποκάλυψε πότε έμαθε πως έπασχε από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου. Το ήξερε 17 ολόκληρα χρόνια πριν το μοιραστεί δημοσίως!

Εκμυστηρεύτηκε ότι πάλευε κρυφά με την πάθηση για σχεδόν δύο δεκαετίες, πριν αποφασίσει να μιλήσει στον κόσμο γι’ αυτήν.

Η απόφαση της να το μοιραστεί δημοσίως ήταν μια απόφαση που βάρυνε πολύ τον θρύλο της μουσικής.

“Τι θέλατε να πω; ‘Έχω…’ τι;” δήλωσε η 56χρονη χθες, 10 Ιουνίου στη συνέντευξη της με την Hoda Kotb. “Δεν ξέραμε τι συνέβαινε”.

Η Dion άρχισε για πρώτη φορά να εμφανίζει συμπτώματα της διαταραχής – η οποία προκαλεί εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς – κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της Taking Chances το 2008.

Διάβασε ακόμη – Celine Dion: Η σπαρακτική εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας της

Δεν θα δημοσιοποιούσε τη διάγνωσή της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ανακοίνωσε σε ένα βίντεο στο Instagram ότι αναβάλλει μια σειρά από παραστάσεις.

“Δεν πήρα το χρόνο που έπρεπε, να πάρω το χρόνο να το καταλάβω”, θυμήθηκε η Dion, σημειώνοντας ότι την εποχή που άρχισε να παρατηρεί τα πρώτα σημάδια, ο αείμνηστος σύζυγός της René Angélil υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο.

“Και ο σύζυγός μου έδινε μάχη για τη ζωή του”, είπε. “Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ. Έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ήρωας”.

Διάβασε ακόμη – Celine Dion: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα παιδιά της

Προσπαθούσε επίσης να επεξεργαστεί τα δικά της συναισθήματα γύρω από την κατάστασή της.

Τελικά, η Dion είπε ότι ένιωσε ότι έπρεπε να πει την αλήθεια. “Δεν μπορούσα να το κάνω άλλο αυτό”, είπε. “Το να λέω ψέματα για μένα, το βάρος ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο”.

Διάβασε ακόμη