Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Celebrity Crush: 10 διάσημοι που αποκάλυψαν ότι τους αρέσει κάποιος άλλος celebrity

Ποιοι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι στην πραγματικότητα;

Ο έρωτας είναι τυφλός, λένε, δεν επιλέγεις ποιος θα σου αρέσει ή όχι. Αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θα το εκφράσεις ή αν θα το καταπιέσεις. Οι διάσημοι έχουν πολλούς λόγους για να καταπιέσουν κάποια καρδιοχτύπια τους, δεδομένου ότι βρίσκονται συνεχώς μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Κάποιοι τα έκρυψαν για επαγγελματικούς λόγους, κάποιοι ήταν σε σχέση και κάποιοι απλά δεν το θεώρησαν σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρήκαν το θάρρος να το αποκαλύψουν σε όλο τον κόσμο, έστω και μετά από πολλά χρόνια.

Διάβασε ακόμη – And Just Like That: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και το νέο trailer της σειράς (βίντεο)

Αυτοί είναι οι διάσημοι που κάποια στιγμή στη ζωή τους καρδιοχτύπησαν για κάποιον άλλο διάσημο και βρήκαν το θάρρος να το αποκαλύψουν:

David Schwimmer – Jennifer Aniston: Ο David αποκάλυψε πώς κατά την διάρκεια το πρώτου κύκλου ήθελαν ο ένας τον άλλον ωστόσο πάντα κάποιος ήταν σε σχέση και έτσι δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι.

Αnne Hathaway – Leonardo DiCaprio: Η Anne αποκάλυψε ότι ο πρώτος της έρωτας ήταν ο Leonardo, και αργότερα πρόσθεσε, και ο Eddie Vedder.

Martha Stewart – Ryan Gosling: Η Martha Steward δήλωσε πώς της αρέσει ο Ryan και έχει παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του.

Dolly Parton – Jimmy Fallon: Η Dolly Parton αποκάλυψε σε περιοδικό ότι της αρέσει ο παρουσιαστής.

Julianna Margulies – George Clooney: Η συμπρωταγωνίστρια του George Clooney στο ER είχε αποκαλύψει ότι είχαν απίστευτη χημεία.

Christian Bale – Drew Barrymore: Ο Christian Bale είχει αποκαλύψει ότι εκείνος και η Drew Barrymore βγήκαν ραντεβού αλλά δεν τον πήρε ποτέ πίσω.

Nicole Kidman- Jimmy Fallon: Η Nicole αποκάλυψε στον Jimmy Fallon ότι το 2015 όταν βγήκαν οι δύο τους για φαγητό ήταν στην ουσία ραντεβού, αλλά αυτός δεν το είχε καταλάβει.

Dwayne Johnson- Rachel McAdams: Δήλωσε ενόσω ήταν παντρεμένος πώς του αρέσει πολύ η Rachel.

Emma Watson – Josh Hutcherson: Ο Josh δήλωσε σε συνέντευξη του ότι του αρέσει η Emma και της τηλεφώνησε για συνάντηση αλλά δεν λειτούργησε.

Bella Thorne – Kristen Stewart: H Bella Thorne είχε αποκαλύψει στο Ηarper’s Bazaar ότι είναι bisexual και ότι θα έβγαινε ραντεβού σίγουρα με την Kristen Stewart.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/ @instylemagazine

Διάβασε ακόμη