Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Carla Bruni: Mιλά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Ήταν ο περασμένος Οκτώβριος (2023) όταν η Carla Bruni γνωστοποίησε τη μάχη που δίνει ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μέχρι τότε, κανείς δεν είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του Nicolas Sarkozy, με την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να δίνει τη δική της αθόρυβη μάχη από το 2019.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair Γαλλίας, η Carla Bruni αποκαλύπτει ότι τα δύσκολα αποτελούν πλέον παρελθόν. Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Διάβασε ακόμη – Carla Bruni: “Είμαι παιδί μιας μοιχείας”

“Ο καρκίνος ανοίγει νέες πόρτες. Μπορείς ακόμη να ακούσεις τις σφαίρες να σφυρίζουν στο αυτί σου. Και μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, είναι σχεδόν αναζωογονητικό, ακόμη κι αν είναι επώδυνο, ανησυχητικό και τρομακτικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να παίρνω, δεδομένου ότι δεν είμαι  σε ύφεση”, ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι:

Διάβασε ακόμη – Carla Bruni: Εικόνες και βίντεο από την συνάντηση της με Ελληνίδα σχεδιάστρια

“Τα πρώτα δύο χρόνια έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου: αυτό το φάρμακο είναι δύσκολο”. Ύστερα από μια συζήτηση με έναν φίλο για το θέμα, η Bruni άλλαξε εντελώς την άποψή της: “Αυτός ο φίλος μου είπε: κατά βάθος, θα πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτό το φάρμακο. Από τότε, ευλογώ την ταμοξιφαίνη κάθε πρωί. Λέω στον εαυτό μου: τι θαύμα που έχω αυτό το φάρμακο. Έχω μια 12χρονη κόρη: θέλω να τη δω να μεγαλώνει…”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @carlabruniofficial

Διάβασε ακόμη