Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Carla Bruni: Επέλεξε ρούχο ελληνικού brand για τη συνάντηση με τη Brigitte Macron

Η νυν και η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συναντήθηκαν σε χαλαρή διάθεση και ντυμένες κομψά.

Τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Ελιζέ, την κατοικία του Γάλλου Προέδρου, η Brigitte Macron και η Carla Bruni, αποκάλυψε μία άλλη διάσημη Γαλλίδα, η Farida Khelfa. Το περιεχόμενο της συνάντησης ανάμεσα στη νυν και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η γαλλο-αλγερινή σκηνοθέτης στο Instagram της φανερώνει ότι η συνάντηση είχε χαλαρή διάθεση και ήταν πριβέ – δηλαδή δεν είχε επίσημο χαρακτήρα για την Πρώτη Κυρία. 

Διάβασε ακόμη – Η Carla Bruni ήταν η “αποκάλυψη” στην πασαρέλα για τον οίκο Balmain

Η Farida Khelfa, πρώην μοντέλο και νυν παραγωγός και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, και η Carla Bruni, επίσης πρώην μοντέλο και νυν μουσικός, σύζυγος του πρώην Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, συνδέονται με φιλία που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια. Επίσης, η Bruni σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, διατηρεί καλές σχέσεις με Brigitte Macron, από τότε που τη διαδέχτηκε στο Μέγαρο Ελιζέ και δεν είναι επομένως τυχαία μια τέτοια χαλαρή συνάντηση πιθανότατα για καφέ ή γεύμα. 

Το Parisian chic στα καλύτερά του 

Τρεις κομψές Γαλλίδες σε μία φωτογραφία μόνο ένα πράγμα σημαίνει: πλούσιο parisian chic! Τόσο η Macron όσο και η Bruni έχουν επενδύσει σε μαύρα σακάκια με τη νυν πρώτη Κυρία της Γαλλίας να έχει συνδυάσει το δικό της με ριγέ πουκάμισο, ενώ η πρώην πρώτη Κυρία έχει φορέσει μία λευκή μεταξωτή μπλούζα που αν κρίνουμε από το χαρακτηριστικό μοτίβο πρόκειται για το κλασικό σχέδιο “Hera” που ανήκει στις συλλογές του ελληνικού brand Zeus+Dione. H Bruni ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρο παντελόνι ενώ διακρίνεται να κρατά κι ένα φάκελο.

Η Farida Khelfa, από την άλλη, έχει επιλέξει ένα σταυρωτό μακρύ σακάκι με χρυσά κουμπιά, σε λιλά απόχρωση, που έχει συνδυάσει με μαύρο πουκάμισο και παντελόνι. 

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη