Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Brow Lamination: Η τεχνική που σου χαρίζει καλοσχηματισμένα και πλούσια φρύδια

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni σου εξηγεί όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την τεχνική Brow Lamination.

To Brow Lamination είναι η επαγγελματική αναβάθμιση φρυδιών που περιλαμβάνει την ημιμόνιμη Ανόρθωση Φρυδιών (Brow Lift) και το γέμισμα των φρυδιών τόσο με τον σταθεροποιημένο ανοδικό σχηματισμό τους όσο και με την ειδική για φρύδια ημιμόνιμη βαφή και το βούτυρο θρέψης φρυδιών. Όταν τα φρύδια είναι ατίθασα, σγουρά και ατημέλητα το brow lamination τα φέρνει σε μια σειρά.

Διάβασε ακόμη – Απολέπιση προσώπου: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Όταν στοιχηθούν οι τρίχες στην επιθυμητή διάταξη με τη βοήθεια της ημιμόνιμης ισιωτικής-ανορθωτικής λοσιόν που τις τεντώνει και τις στοιχίζει, τα φρύδια — ακόμα και τα αραιά φρύδια — δείχνουν έτσι πιο γεμάτα ακριβώς επειδή ανασηκώνονται και επειδή φυσικά μπαίνει και το brow bomber που τα τιθασεύει και τα αναδομεί. Έτσι τα φρύδια δείχνουν πιο πλούσια και έχεις την αίσθηση ότι έχεις κάνει tattoo φρυδιών ή ότι έχεις βάλει μολύβι. Μόνο που η πελάτισσα δεν ασχολείται καθόλου ή σχεδόν καθόλου με την περιποίηση των φρυδιών της μετά το brow lamination για έως και 6 εβδομάδες.

Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται το brow lamination;

Το brow lamination δεν είναι φτιαγμένο μόνο για νεαρές ηλικίες. Είναι και για πιο μεγάλες γυναίκες, οι οποίες έχουν υποστεί αραίωση των φρυδιών τους. Έτσι λοιπόν, καθώς ανασηκώνονται με το brow lamination τα φρύδια γεμίζουν τα κενά τους και επιπλέον η βαφή τα κάνει να φαίνονται πιο καλοσχηματισμένα και γεμάτα.

Για τις νεαρές είναι το απόλυτο must της εποχής. Θέλουν τα φρύδια τους να είναι σηκωμένα, άγρια, να φαίνονται wild. Αυτές το κάνουν όντως γιατί είναι μέσα στο ρεύμα της εποχής. Το brow lamination είναι πράγματι η τελευταία τάση.

Στις γυναίκες με λεπτά, αραιά φρύδια θα δώσει το γέμισμα που χρειάζονται χωρίς να πρέπει να κάνουν καθημερινό μακιγιάζ. Κι αυτό δεν είναι θέμα ηλικίας.

Αν έχω ήδη πυκνά φρύδια θα γίνουν πιο χοντρά;

Κάποιες φοβούνται ότι με το brow lamination μπορεί να γίνουν υπερβολικά χοντρά τα φρύδια τους. Αυτές που έχουν παχύ φρύδι δεν χρειάζεται να γίνει πολύ χοντρό. Αυτό είναι θέμα επιθυμητής αισθητικής και είναι στο χέρι της αισθητικού. Μπορεί να τους δώσουμε πλάγια κατεύθυνση και να μακρύνουν, να ισιώσουν χωρίς να φαίνονται υπερβολικά χοντρά.

Σε πολλές περιπτώσεις όταν ανασηκωθούν μπορούμε να κάνουμε μία περιποίηση κουρέματος ώστε να δείχνουν σε ευθυγράμμιση.

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του brow lamination δεν είναι μόνιμο το αποτέλεσμα όπως στο τατουάζ φρυδιών. Αν η πελάτισσα το βαρεθεί απλά δεν το ξανακάνει μετά τον ενάμιση μήνα που κρατάει το αποτέλεσμα. Και δεν πονάει έστω και ελάχιστα.

Τα φρύδια από το brow lamination δεν κινδυνεύουν γιατί όλα τα προϊόντα είναι ειδικά φτιαγμένα για τα φρύδια. Που σημαίνει ότι οι αναλογίες των υλικών, η φόρμουλα είναι τέτοια που μπορεί να τοποθετηθεί στο φρύδια χωρίς να τους κάνει ποτέ ζημιά.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoni, Facebook: Beauty Touch by Elena Milidoniτηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη