Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Brooklyn – Nicola: H πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο

Ο γιος της Victoria και του David συστήνει την Nicola ως “γυναίκα” του στο Instargam.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν στο Palm Beach της Florida πριν λίγες μέρες και πλέον απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή ως νιόπαντροι. Ο γιος της Victoria Beckham και του David Beckham, μάλιστα, θέλησε να ως παντρεμένος άντρας πλέον να κάνει και κάποιες αλλαγές στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Brooklyn ανέβασε μια φωτογραφία του με την Nicola γράφοντας στη λεζάντα “η γυναίκα μου” συστήνοντας έτσι στους followers του την Peltz και μετά τον γάμο τους. Στη φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι αγκαλιά ενώ μοιράζονται μια τηγανητή πατάτα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως –όπως είχε αναφέρει και παλιότερα- ο Brooklyn άλλαξε το επίθετό του μετά τον γάμο και πρόσθεσε στο Beckham και το Peltz, μια λογική κίνηση εάν σκεφτεί κανείς πόσο πλούσια είναι η οικογένεια Peltz.

Το προφίλ του πλέον τον αναφέρει ως Brooklyn Peltz Beckham ενώ και η Nicola πλέον ονομάζεται Nicola Peltz Beckham. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 9 Απριλίου στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Florida και μετά την τελετή το ζευγάρι είχε μοιραστεί στα social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που τους έδειχνε να περπατούν πιασμένοι από το χέρι για πρώτη φορά σαν παντρεμένο ζευγάρι. “Mr.&Mrs. Peltz Beckham” ανέφερε η λεζάντα αποκαλύπτοντας και την αλλαγή στα ονόματα του Brooklyn και της Nicola.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @nicolaannepeltzbeckham

Διάβασε ακόμη