Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Britney Spears: Το δικαστήριο αποφάσισε την απομάκρυνση του πατέρα της από την περιουσία της

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η κατάσταση είναι τοξική και θα πρέπει να τελειώσει.

Της Ελένης Κόκκινου

Μετά από δεκατρία χρόνια καταπίεσης και καταπάτησης των ελευθεριών της Britney Spears με την κηδεμονία του πατέρα της, τα πράγματα παίρνουν μια πολύ καλή τροπή. Ύστερα από μια πολύμηνη δικαστική διαμάχη, το κίνημα που ξεκίνησε με σκοπό την απελευθέρωση της Britney #FreeBritney, παίρνει επιτέλους την δικαίωσή του.

Το δικαστήριο την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε πως πρέπει να απομακρυνθεί ο Jamie Spears από τον έλεγχο της περιουσίας της κόρης του. “Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι λογική”, δήλωσε η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Brenda Penny. “Αντανακλά ένα τοξικό περιβάλλον που χρειάζεται την αναστολή του Jamie Spears”, ανέφερε.

Διάβασε ακόμη –

Αν και η Britney δεν βρισκόταν στο δικαστήριο, την ώρα της ακρόασης, έξω από το κτήριο βρέθηκαν υποστηρικτές του κινήματος #FreeBritney και διαδήλωναν υπέρ της σταρ.

Η σταρ που βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της από το 2008, μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταση που βιώνει, τον Ιούνιο, σε μια κατάθεση στην οποία ζητούσε την ελευθερία της. Μέσα από την δικαστική διαμάχη όλο αυτό το διάστημα έχουν αποκαλυφθεί τρομακτικές πληροφορίες για όσα έχει ζήσει. Μια από αυτές ήταν ότι της απαγόρευσαν να κάνει παιδί, κάτι που ήθελε εδώ και πολλή καιρό με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari.

“Έχω μια ενδομήτρια συσκευή στο σώμα μου αυτή τη στιγμή που δεν θα με αφήσει να κάνω παιδί και δεν μου επιτρέπουν να πάω στον γιατρό και να το βγάλω”, είχε δηλώσει σοκάροντας το παγκόσμιο.

Φωτογραφία: Instagram/@people

Διάβασε ακόμη