Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Britney Spears: Έκλεισε ο λογαριασμός της στο Instagram – Τι συμβαίνει;

Καθησύχασε τους fans της μέσω Twitter, αλλά συνεχίζουν να ανησυχούν.

Της Ελένης Κόκκινου

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Sam Asghari και τα νέα ότι η ιστορία με την κηδεμονία της παίρνει καλή τροπή, ο λογαριασμός της Britney στο Instagram έκλεισε.

Αμέσως οι fans άρχισαν να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί, αφού το Instagram εδώ και χρόνια αποτελεί το μέσο με το οποίο βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί της. Μετά το κλείσιμο του λογαριασμού της, η pop star έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με την οποία καθησυχάζει τους ακολούθους της, λέγοντας τους να μην ανησυχούν και πως κάνει απλά ένα διάλειμμα για να γιορτάσει τον αρραβώνα της. Σημείωσε μάλιστα ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Διάβασε ακόμη – Η Britney Spears ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Sam Asghari – Το λαμπερό δαχτυλίδι

Ένα άρθρο της Variety πάντως υποστηρίζει πως λίγο πριν κλείσει ο λογαριασμός της Britney, είχε ανεβάσει ένα screenshot από ένα άρθρο “Έγχυση της εκπαίδευσης με την καρδιά” και έγραψε “Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο που ουσιαστικά σχεδόν όλα όσα έκανα ελέγχονταν από κάποιον άλλο… Ελπίζω αυτό το μήνυμα να φτάσει σε άτομα που έχουν μπερδευτεί ή χειραγωγηθεί από ένα σύστημα. Όχι δεν είσαι μόνος και όχι δεν είσαι τρελός. Οι άνθρωποι πρέπει να το ακούσουν πριν να είναι πολύ αργά. Περίμενα 13 χρόνια και μετρούσα για την ελευθερία μου”.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη