Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Britney Spears: Αυτή ήταν η αντίδρασή της στην μετακόμιση των παιδιών της στην Χαβάη

Θα τους συναντήσει πριν φύγουν;

Η Britney Spears και τα παιδιά της δεν θα ξαναβρεθούν σύντομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζουν ότι τα παιδιά της, Jayden και Sean, μετακομίζουν μόνιμα στη Χαβάη με τον πατέρα τους Kevin Federline και τη σύζυγό του, Victoria Prince.

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια φέρεται ότι δεν θα δει τα παιδιά της πριν από τη μετακόμισή τους αυτή την εβδομάδα. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η σταρ και τα παιδιά της έχουν να δουν ο ένας τον άλλον εδώ και ένα χρόνο, με τα ίδια να παραλείπουν το γάμο της Spears με τον Sam Asghari τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Οι τρεις τους έχουν επικοινωνήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων κατά καιρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Federline ενθάρρυνε τους γιους του να αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους, αλλά δεν επρόκειτο να τους αναγκάσει αν δεν το ήθελαν.

Διάβασε ακόμη – Ο Offset παραδέχεται ότι είπε ψέματα για την απιστία της συζύγου του, Cardi B

Την περασμένη εβδομάδα, το Page Six ανέφερε ότι η Spears συμφώνησε να μετακομίσουν τα παιδιά της στη Χαβάη με τον Federline τους, αφού εκείνος απείλησε να την πάει στα δικαστήρια αν απέρριπτε το αίτημά του.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Την χαστούκισε μέλος της ομάδας του Victor Wembanyama

Η Spears και ο Federline ήταν παντρεμένοι για τρία χρόνια. Οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια δραματική σχέση που καλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο, ενώ παντρεύτηκαν τρεις μήνες μετά. “Τα μάτια μας συναντήθηκαν και αυτό ήταν όλο. Απλά τα βρήκαμε αμέσως. Έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα”, είχε δηλώσει ο Federline σε συνέντευξή του το 2008.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη