Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Brit Awards: Η εμφάνισή της Dua Lipa με έμπνευση από τις Spice Girls

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε από το iconic φόρεμα που φόρεσε η Ginger Spice, Geri Halliwell, στα 90s.

“Νικήτρια της βραδιάς” θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε την πριγκίπισσα της ποπ, Dua Lipa, στα Brit Awards ύστερα από τη διπλή της νίκη στις κατηγορίες Female Solo και Best Album και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη σκηνή. 

Και μπορεί το λουκ της στο κόκκινο χαλί να μην πέρασε απαρατήρητο, με τη χρυσή δημιουργία Vivienne Westwood να παραπέμπει σε μία σύγχρονη βερσιόν της Μαρίας Αντουανέτας, όμως εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η επιλογή της για την παρουσία της στη σκηνή του Ο2 Arena. 

Διάβασε ακόμη – Dua Lipa: Αναλύουμε το beauty look της μεγάλης νικήτριας των Brit Awards 2021

Η Lipa για την ερμηνεία της φόρεσε ένα κοστούμι διά χειρός Vivienne Westwood με print τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο αφαίρεσε κατά τη διάρκεια του act, αποκαλύπτοντας μίαασορτί φούστα, θυμίζοντάς μας την iconic εμφάνιση της Geri Halliwell των Spice Girls στην σκηνή των Brit Awards του 1997.

Η ιστορία πίσω από το iconic φόρεμα

Λέγεται πως η Halliwell για την εμφάνισή της στη σκηνή των βραβείων επρόκειτο να φορέσει ένα απλό μαύρο Gucci φόρεμα. Όταν όμως το ξανασκέφτηκε, το βρήκε εξαιρετικά βαρετό, ώστε είπε στον μάνατζερ της πως δεν της άρεσε το outfit της. Ευρηματική όπως ήταν, πήγε στο σπίτι της αδερφής της και χρησιμοποιώντας πετσέτες για το τσάι που είχαν επάνω τη σημαία της Ένωσης, τις έραψε πάνω στο Gucci φόρεμα – που τόσο της πάει- με αποτέλεσμα το 1998 το ολόδικό της σχέδιο να πουληθεί σε δημοπρασία για 41.300 λίρες. 

Δεν γνωρίζουμε αν η Lipa πήρε έμπνευση από το outfit της Ginger – το θεωρούμε απίθανο να μην έγινε έτσι-, σίγουρα πάντως εντυπωσίασε το κοινό με την πατριωτική της επιλογή. 

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη